Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V65-omgang fra Biri. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri er sist ut denne uken, og her venter en strålende V65-omgang. Våre venner fra Sverige spiller mot Norge denne kvelden, og det betyr at vi får flott omsetning i samtlige spillformer. Når det gjelder V65-bankeren som vi bruker på Andelstorget så kommer den ut i V65-4. Her kan vi ikke gardere 11 Lustra Odin som egentlig har sett helt fantastisk ut tre ganger på rappen, og mot en svært billig gjeng tror vi den bare vinner. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Moose Macau – Har egentlig en ganske så fin grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den etter et miljøskifte. Er altså kommet inn på stallen til Andre H. Stensen, og vær litt OBS på at hingster som skifter miljø plutselig kan tenne voldsomt til om de trives på det nye stedet. Prøves som et frekt objekt i helt riktige omgivelser.

V65-2 : 3 Jackie – Har fått to løp i kroppen etter pause, og avgjorde på en bra måte sist. Knep seieren da, og viste 12,5 s 300m. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og viste tredje sist at den er kjapp fra start. Kjører seg til tet, og siden er dette over? Skal stå klart først, og dette er en favoritt som vi tror på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 6 Grude Odin – Fikk maks sist, men så fin ut, og det er ingen fare med formen. Nå er den betydelig billigere ute igjen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Settes først i det som ellers er et veldig jevnt oppgjør.

V65-4 : 11 Lustra Odin – Er kveldens beste banker, og den står alene på alt. Den spurtet strålende tredje sist, mens den har vært solid etter tidlige galopper både nest sist og tredje sist. Fra dette sporet burde den trampe feilfritt nedover startsiden, og siden skal dette være spill mot et mål. ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Delicious Monica – Har fått to løp i kroppen etter en treningspause, og det skal ha gjort veldig godt. Sist ble den egentlig aldri kjørt med, og den ble da sittende bom fast over mål. I kveld blir det nok et mer offensivt opplegg, og med smellfine betingelser foran seg så er den verdt et forsøk. SE OPP!

V65-6 : 9 Anima – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Fullførte fint sist, og møtte da hester som er klasser bedre enn de den møter i kveld. Blir dessuten solid kuskeplusset, og vi er veldig inne på at dette kan være løsningen på et ellers åpent oppgjør. OBS!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»