Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V4-omgang fra Ålborg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært spennende uke venter for vi som er glade i å spille på hester, og det finnes flere solide høydepunkter å glede seg til. Allerede tirsdag er det duket for en strålende V75-omgang fra Bjerke, mens det på onsdag venter en ny millionomgang i det superpopulære V86-spillet fra Sverige. Sist uke betalte riktig V86-rekke ut gedigne 6 744 720...

Lørdag blir det UNIONSKAMP på Momarken, og her venter en stor internasjonal V75-omgang hvor en alenevinner kan stikke av med hele 34 millioner. Noen få timer senere er det DOBBEL V65-JACKPOT i Harstad, og her ligger det hele 1 806 604 ekstra i sekserpotten.

I V4-lunsjen til Ålborg spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Filippa B. – Innledningsløpet er jevnt, og det skiller ikke veldig mye på disse. Ideen har fått tre løp i kroppen etter en treningspause, og vi har likt den i disse løpene. Spurtet oppløftende nest sist, mens den gikk meget sterkt etter en tidlig galopp sist. Møter helt riktig motstand, og vi roper et varsko.

V4-2 : 6 Fighter K.K. – Best er nok 3 Muscle Crown, men den er såpass ustabil at den inntil videre får stå på outsiderplassen. Hesten vi plasserer først har funnet storformen, og knep seieren på en bra måte sist. Er helt riktig ute i grunnlaget, og den dukker nok opp på foto igjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 2 Houdini Shadow – Var ute mot bedre hester enn dette i fjor, og avslørte ved noen anledninger fin kapasitet. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, den har helt riktige betingelser foran seg, og vi setter den frekt først.

V4-4 : 3 Hertz – Har vist veldig bra kapasitet, og det skal bli spennende å se den igjen i denne årsdebuten. Kan være helt «KLAR» direkte, og den står klart først på vår rank. Totalt plukker vi med oss tre hester i finalen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»