Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V75-omgang fra Gävle. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en svært åpen V75-omgang søndag, og det vil overraske oss mye om dette ikke gir meget solid betalt. Flere av løpene er særdeles krevende å ranke, og kvaliteten er heller ikke den beste. På de flate bongene på Andelstorget banker vi 3 Carry Cash i finalen. På systemene spiller vi bankerfritt. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 2 Global Agency – Er ingen stor vinnerhest, men den kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den må være spennende direkte etter en treningspause. Burde dessuten komme seg til tet, og på en bane som Gävle vil den da ikke bli enkel å ha med å gjøre. Leder rundt om?

V75-2 : 5 Still Stormin – Innledet lovende, og i debuten fjerde sist avgjorde den sikkert på et bra sett. Gikk 15,0 s 800m på en dårlig bane da. Kommer nå ut etter en treningspause, og er den som i debuten fjerde sist så duger den i massevis. Prøves som en skrell i et ellers småskummelt oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 8 Farmens Riska – Var bra på sitt beste i fjor, og duger normalt godt i et løp som dette. Rapportene på den er fine, og selv om det dreier seg om en årsdebut så må den tas på alvor. SPILLES! Løpet ellers er veldig jevnt, og en bred gardering trenger ikke være feil.

V75-4 : 10 Devil In The Sky – Fullførte OK sist, og den holder en veldig bra form. Er her dønn riktig ute i grunnlaget, den er kjapp fra start, og vil trolig havne fint på det. Kan stelle i stand med et sjokk om det klaffer på veien, og vi setter den helfrekt først. 5 Vivacious – Burde kanskje ha fullført noe bedre sist, men er billigere ute nå, og er selvskreven på bongen. DOBBELT A-VALG.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5 : 7 Ahaa Gel – Dette er et ELENDIG løp, og et løp som ikke har noe i et V75-spill å gjøre. Ideen vår er noe bedre enn raden, den er billigere ute nå, og med klaff skal den ha en fin sjanse.

V75-6 : 2 Bakerman – Er svært grunnkapabel, og den gjør en mildt sagt spennende start i ny regi. Oskar J. Andersson pleier å ha hestene klare direkte, og vi er inne på at denne bare vinner om den leverer som vi tror. Tredje sist gikk den et fantastisk løp etter galopp, og kom til mål med krefter igjen på 13,8/2140ma… Må bare prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et solid objekt.

V75-7 : 3 Carry Cash – Rullet over i galopp på oppløpet sist, og var nok ikke helt på topp den dagen. Gangen før viste den 12,5 s 800m, og var god til seier. Kan ikke få en bedre oppgave enn hva den har her, rapportene på den er gode, og i en VIDÅPEN V75-omgang blir den vår banker.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»