Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny svært innholdsrik uke er i vente, og dette er en uke vi virkelig ser frem til. Flere store høydepunkter venter, og her er det bare å sjekke ut følgende:

* Allerede i kveld er det STOR V64-JACKPOT fra Halmstad, og det ligger altså hele 1 669 737 ekstra i sekserpotten.
* Tirsdag knaller Forus til med et herlig V75-spill, og her kan en alenevinner stikke av med hele fire millioner kroner.
* Onsdag er det DOBBEL V86-JACKPOT med enorme 7 798 202 ekstra i åtterpotten. Løpene denne uken kommer fra Bjerke og Solvalla.
* Lørdag venter UNIONSTRAVET på Färjestad, en gedigen internasjonal V75-omgang skal kjøres, og her kan en alenevinner stikke av med voldsomme 24 millioner kroner.

Mantorp sparker i gang en ny uke, og gjør det med en V4-lunsj hvor kvaliteten på løpene er svak. Fire poengjakter skal kjøres, og hestene her er ikke veldig lett å skille. Vi spiller bankerfritt, krydrer bongene med frekke objekter, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 9 Aperfectcandy – Solgte seg ganske dyrt mot bedre hester enn dette sist, og den er bedre enn raden. Vant to løp på samme tid i fjor, og får bare kusken til styringen så duger den godt i et billig løp som dette. Settes knepent først.

V4-2 : 1 Yours To Keep – Var forbedret etter pause sist, og har en stor sjanse her om den bare skikker seg. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å banke den. Se litt opp for 6 Twins Zabaidee som er bedre enn raden. Spurtet bra etter sene luker sist, mens den leverte et positivt oppløp i kulissene mot bedre hester enn dette nest sist. Ligger veldig i skorpen, og kan overraske med flyt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 5 Conrads Anette – Så veldig fin ut sist, og kom da til mål med krefter igjen. Har motstandsmessig en helt riktig oppgave foran seg, og det er snakk om en klar tipsener. Leter man en skrell så glem ikke 8 Red Alert W.F. som spurtet meget sterkt nest sist, og som sist møtte for tøff motstand. Er i flott form, og ikke helt borte i et løp som dette.

V4-4 : 4 Oskar Run – Er egentlig en veldig bra hest når den leverer som best, men har altså ikke hatt sin beste sesong, og enda ikke fått vinne. Spurtet dog bra sist, her møter den «IKKE NOE», og den skal ha en flott sjanse om alt går riktig for seg. Klar tipsener i et ellers småskummelt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»