Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Eskilstuna. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En svært spennende uke venter for vi som er glade i å spille på hester, og det finnes flere solide høydepunkter å glede seg til. Allerede tirsdag er det duket for en strålende V75-omgang fra Bjerke, mens det på onsdag venter en ny millionomgang i det superpopulære V86-spillet fra Sverige. Sist uke betalte riktig V86-rekke ut gedigne 6 744 720...

Lørdag blir det UNIONSKAMP på Momarken, og her venter en stor internasjonal V75-omgang hvor en alenevinner kan stikke av med hele 34 millioner. Noen få timer senere er det DOBBEL V65-JACKPOT i Harstad, og her ligger det hele 1 806 604 ekstra i sekserpotten.

Det er ikke enkelt å være spiller til Eskilstuna denne kvelden, og dette er en veldig utfordrende V64-omgang. På Andelstorget spiller vi bankerfritt på de litt større bongene, og skal til lukene med følgende snadder:

V64-1 : 12 Oskar Of Sand – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har stigende form. Til denne starten velger man å rykke bakskoene, og det vil løfte den ytterligere. Her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, det er ventet krevende forhold i kveld, og dermed blir det enklere å komme bakfra. SPILLES!

V64-2 : 10 Jopp – Er MYE bedre enn raden, og svært spillbar i kveld. Sist fikk den en drøy reise frem i dødens, før den ble avløst vel runden igjen. Ble siden sittende bom fast med krefter igjen over mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Duger alle dager i uken om det bare klaffer litt bedre nå. OBS!

V64-3 : 7 Mr. Brilliant – Dette er et VIDÅPENT monteløp, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi prøver oss med debuterer under sal, men det er en hest som stallen tror skal passe bra i denne stilarten. Prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt som et bra objekt…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Urbina Southwind – Tapte mye på startgalopp sist, og ble dessuten grovt hindret på siste bortre. Fullførte likevel bra på en TUNG bane, og innsatsen var klart plussbetont. Skal ha gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, den er kuskeplusset, og fra tet vil den selge seg dyrt. SE OPP!

V64-5 : 2 Afrodite Face – Er svært grunnkapabel, og det skal bli spennende å se den igjen i banen etter pause. Har slitt litt med blodverdiene, men nå skal de være i orden. På ren kapasitet er neppe noe bedre enn den, distansen er kun et pluss, og etter vår mening er den helaktuell i et løp som dette. Skreller?

V64-6 : 8 Grant Hall – Har ikke vist noe form på slutten, og det er klart at det gjør også oss usikre. Kommer ut etter en liten pause nå, skoene blir rykket på alle fire, og det gir garantert en voldsom effekt. Har aldri vunnet løp med sko, men når bakskoene har blitt rykket har den vunnet syv… Må med på alt.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»