Gå til sidens hovedinnhold

Barker blogger om flyulykken

- Dypt takknemlig

(SIDE2): På sin egen MySpace-side blogger nå tidligere Blink 182-trommis Travis Barker om den tragiske flyulykken.

Og gjengangsmelodien er (forståelig nok) takknemlighet.

- Jeg er dypt takknemlig overfor alle som har hjulpet meg i denne situasjonen, skriver han.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mistet bestevennen
Barker og hans kollega DJ AM overlevde mirakuløst nok den stygge ulykken, mens de fire andre om bord i flyet mistet livet. Blant de døde var trommeslagerens personlige assistent og bestevenn Chris Baker og sikkerhetsvakten hans Charles Still.

- Først og fremst var Chris og «Che» mine venner. Å kalle dem mine ansatte ville vært helt feil, de var så mye mer enn det. Chris var min beste venn og jeg kan ikke si det med ord hvor mye han vil bli savnet. «Che» var også en fantastisk person, og jeg føler meg beæret over å ha kjent ham.

- Hvert steg virker enormt
Barker skriver også om sin hverdag som pasient, og kan ikke få rost behandlingen han har fått nok.

- Som legene sa helt fra begynnelsen av, er dette en sakte prosess. Jeg skal snart gjennom min syvende operasjon. I dag greide jeg å røre alle fingrene på min høyre hånd, og hvert steg virker ENORMT på dette tidspunkt. Dr. Grossmann og hans stab er de beste, skriver han.

Dropper veggiskosten
Travis er fast bestemt på å komme fortest mulig hjem til barna sine, og har til og med begynt å spise kjøtt igjen etter mange år som vegetarianer.

- Ja, jeg har begynt å spise kjøtt igjen. Men dersom det gjør at jeg kommer meg tilbake til mine små mennesker raskere, er det verdt det. Nå teller jeg bare dagene til jeg skal dra hjem. Jeg kan ikke vente med å spille trommer med sønnen min og dra på sykkelturer med datteren min.


Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken