(SIDE2): Det har lenge vært snakk om å størrelse «zero» i Hollywood. Da Rachel Zoe var stylisten til de fleste i Hollywood, med blant annet Nicole Richie og Olsentvillingene på kundelisten, var det stort fokus på den beryktede størrelsen null.

Designertvillingene havnet ofte i rampelyset på grunn av sine slanke figurer, fremfor sitt designertalent.

Så kom det en helomvending. Victoria's Secret modellene Alessandra Ambrosio og Izabel Goulart startet en ny trend, og begrepet «strong is the new skinny» vokste frem.

Hashtagene #Fitspo og #Instafit ble flittig brukt, og personlige trenere fikk kjendisstatus gjennom sin sunne livsstil.

Tynn trend

Nå er imidlertid den syltrenne trenden kommet tilbake i full fart, melder Cosmopolitan.

Det handler ikke lenger om størrelse null, og heller ikke om den omtalte dobbelt-nullen. Denne gangen er det størrelse trippelnull som er det hotteste i Hollywood.

Størrelsen tilsvarer midjemålet til en gjennomsnittlig seksåring. Dette får kvinner til å gå unaturlige veier for å skaffe seg de syltynne midjene, og flere sulter seg for å få oppmerksomhet på den røde løperen.

Formfulle forbilder

Selv de formfulle forbildene vi er vant til å se i medias søkelys har den siste tiden begynt å få slankere bein og armer.

Beyoncé gjorde sitt comeback på Grammys etter at hun og ektemannen Jay-Z hadde gjennomført en veganerdiett, og Kim Kardashian slanket seg også noen kilo før hun giftet seg med ektemannen Kanye West.

Stjerner som Kate Bosworth, Julie Bowen og de britiske it-jentene Alexa Chung og Mary Chateris har alle fått merkbart synligere kragebein de siste ukene.