Gå til sidens hovedinnhold

Trendy med bling

Gjør som kjendisene; gå for hoops til alle antrekk.

(SIDE2): Det skal ikke så mye til for å se kul ut.

Oppdatert
Øreringer er blant kjendisenes favoritt-tilbehør, og ikke uten grunn. En så markant detalj kan nemlig forvandle et hvilket som helst antrekk til alt fra ypperste eleganse til avslappet bohem.

Chav og New Rave er to av de hotteste stilene i sommer, med forbilder som Lady Sovereign og Lily Allen. Nesten komisk store bling-bling-smykker er et must, og store øreringer er ikke til å komme fra.

Du kan gå med de lekreste vintage-kjoler og likevel se oppdatert ut, eller du kan kombinere med sneakers og baggy bukser og likevel være heit.

Et par store gulløreringer definerer stilen, og R'n'B-baben Rihanna er blant dem som kaster seg på bølgen og bruker dem til alt.

Elegant
Øreringer finnes i alle farger og fasonger, og kan også være elegant. Eva Longoria bruker sine diamantbelagte ringer til de lekreste designerkjoler, og kjendiser som Drew Barrymoore og Fergie tar dem med på den røde løperen.

I sommer kan du bruke store øreringer til bikini på stranden, og hvis du slenger på en lett sommerkjole er du klar for byen med en gang.

Les mer om hvordan du kan se trendy ut på standa: Slik blir du hott på stranden

Les mer her:

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler