Gå til sidens hovedinnhold

Her viser han de 44 beste kroppsvektøvelsene

Sjekk den imponerende treningsfilmen som har blitt en hit på YouTube og Facebook. Se klippet her!

(SIDE2): «Train insane or remain the same». Det er slagordet til den personlige treneren Tee Major som nå gjør suksess med treningsfilmen «44 Best Bodyweight Exercises Ever!».

Sterk
Hittil har over 73.000 personer «likt» treningsfilmen på Tee Majors egen Facebookside og over 800.000 har sett filmen på YouTube. Kommentarer som «Helt rått!» og «Er det mulig?» strømmer inn i kommentarfeltet under videoklippet.

Den fem minutter lange filmen viser Tee Major 44 av det han mener er de beste og tøffeste kroppsvektøvelsene. Her kan du se blant annet få inspirasjon til å teste ut ulike pushup-varianter som for eksempel «Spider Pushups» og «One Leg One Arm Pushups». Eller kanskje «Clapping Pullups» kan være et mål?

Se filmen her:

HTML EMBED

hjemmesiden til treningsentusiasten kan man lese at Tees lidenskap for kroppsstyrke og trening har utviklet seg fra over 10 års engasjement i forskjellige idrettsgrener og sport. Han har blant annet gjort det bra både i basket, fotball, langrenn og han har vært kaptein på de fleste lagene han har spilt i.

Startet for seg selv
Men det var ikke før i 2008 at Tee bestemte seg for å satse på et heltidsyrke innenfor helse- og treningssjangeren. Samme år startet han opp for seg selv og han satset alt med firmaet «Tee Major Fitness».

Her ønsket han å spesialisere seg innenfor yrket personlig trener med fokus på trening for små grupper, samt treningsveiledning over Internett og mail for folk som ønsket å komme i bedre form.

Etter hvert som firmaet vokste ble også internasjonale merkevarekjeder interessert i fitnessmannen. Tee har samarbeidet med flere av de største selskapene som selger treningstøy og treningsutstyr, blant annet Adidas, Puma og Nike.

I 2010 fikk han prisen for «Best Body Boston» og for tiden arbeider den treningsglade amerikaneren som «Militær Fitness Instruktør» i Kirgistan i samarbeid med det amerikanske Forsvaret.

Her har han hovedansvar for å utvikle tøffe treningsprogram med harde fysiske utfordringer for å å få soldater både fra blant annet USA, Mongolia, Kroatia og Spania i toppform.

Kommentarer til denne saken