Gå til sidens hovedinnhold

Ser du hvorfor hun har 1,4 millioner følgere?

- De vil ikke se ansiktet mitt, sier Jen Selter.

Jen Selter fra New York City har nesten 1,4 millioner følgere på hennes Instagram-konto. Hun legger ut bilder av at hun trener og i forskjellige yogastillinger.

Ut fra dette høres hun ut som en helt vanlig bruker av Instagram. Så hva er det som gjør hun så spesiell?

- De vil ikke se ansiktet mitt
De fleste bildene på kontoen hennes er av henne selv i stramt treningstøy. Og det er vel liten tvil om at det er Selters rumpe som er blikkfanget.

- Jeg legger ikke ut så mye bilder av ansiktet mitt. Hovedsakelig tar jeg bilder av kroppen min. Ikke at jeg bryr meg om hva folk synes, men de bryr seg ikke. De vil ikke se ansiktet mitt, sier Selter.

- Jeg liker ikke å bli sett på
Flere av bildene hennes får over 100.000 likes og mange legger også igjen kommentarer. Flere tusen ser på Selter som treningsinspirasjon.

- Jeg blir kjent igjen hvor enn jeg er. Så nå går jeg ikke lenger til offentlige treningssentre fordi det blir alltid en stor scene når jeg er der. Jeg liker ikke å bli sett på, sier Selter til New York Post.

Men hun har ikke noe i mot at folk liker henne på Instagram.

Se flere bilder av Selter her!

Kontoen, som heter @jenselter, startet hun i mars 2012. Etter det har antall følgere skutt i taket og nådd nesten 1,4 millioner.

Selter samarbeider med værstasjonen NY20 og ernæringsselskapet Game Plan Nutrition, men hun ønsker ikke å si hvor mye hun tjener på dette.

- Men det er mye mer enn hva et utdannet person ville tjent, sier Selter til New York Post.

Selters mor, Jill Weinstein, sier hun ikke kunne vært mer stolt av sin datter.

- Jeg er veldig stolt av henne fordi dette er en jente som ikke ville ta høyere utdanning, men hun har klart å bygge opp et sosialt media slik at hun har blitt kjent, og hun er en inspirasjon og motivasjon for så mange mennesker, sier Weinstein.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken