Gå til sidens hovedinnhold

Sporty og rocka

Sjekk hvordan Ingerid Stenvold (33) holder formen.

(SIDE2:) Nyhetsanker Ingerid Stenvold (33) har bakgrunn i blant annet NRK-sporten og Lydverket, og er også tidligere toppidrettsutøver. Hennes trening består av høy intensitet og med rock på øret.

Denne artikkelen er levert av: trening.no

Stenvold trener i gjennomsnitt fire ganger i uken, og det varierer i alt fra tre timers langrennsturer til effektiv kombiøkt bestående av mølleløping og styrketrening.

- Når skiføret er så perfekt som det var i vinter, er det ingenting som slår det å komme seg ut i marka på ski, sier Stenvold.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Derfor trener Ingerid
Etter at 33-åringen la opp som toppidrettsutøver er ikke behovet for å konkurrere like stort lenger. Det som motiverer henne til å trene nå er rett og slett gleden hun får av å bruke kroppen sin og å være i OK form.

- Jeg gikk noen turrenn i fjor vinter, inkludert Birken – det var første gang på ti år, og det blir sannsynligvis ti år til neste gang.

Den sporty nyhetsankerne liker aller best å trene ute i naturen og er en ivrig bruker av Oslomarka. Og for å nyte treningen maksimalt er det viktig med riktig treningsmusikk.

- Gluecifer, Ramones, Elvis Costello, Pixies – det må være rock og det må være tempo!

LES OGSÅ:
Carsten Skjelbreid:Sportslig danseløve.
Anna Anka: Topptrent Hollywood-frue.

Selv om Stenvold trener mye mener hun det er viktig å ikke bli overfokusert på kosthold.

- Jeg prøver å være flink, men har helt sikkert mye å gå på. Jeg synes det er viktigere å slappe av og kose seg enn å være krampaktig sunn hele tiden. Mange – særlig jenter – har en tendens til å bli helt ko-ko når det gjelder kosthold. For meg er sjokolade livskvalitet.

Kommentarer til denne saken