Gå til sidens hovedinnhold

Hvem skulle tro at denne dama var 62 år?

Den tidligere Bond-piken viser frem kroppen som forsidepike.

(SIDE2:) Jane Seymour (62) er ikke redd for stille opp i bikini.

På januarutgaven av magasinet «Closer Magazine» er det nemlig den flotte filmstjernen som pryder forsiden og det er tydelig at 62-åringen har all grunn til å være stolt av bikinikroppen.

- Aldri mer Botox

Det er hele førti år siden Jane Seymour spilte Bond-piken «Solitaire» i James Bond-filmen «Live and Let Die» i 1973, men skuespillerinnen hevder hun er i bedre form nå enn hun var da, skriver Daily Mail.

I intervjuet med «Closer Magazine» forteller Seymour om hvordan hun holder seg ung og sprek med variert trening og et sunt kosthold. 62-åringen sier hun både svømmer, trening på treningsstudio og hun spiller både tennis og golf. Når hun er ute på reise liker hun å gå raske turer og ta armhevinger.

Når det gjelder kostholdet hevder stjernen at hun aldri er på diett.

- Jeg vil være sunn og frisk så lenge jeg kan, men jeg går aldri på diett. Jeg hater å nekte meg selv å spise enkelte matvarer. Hvis jeg for eksempel spiser pasta så spiser jeg bare halv porsjon, forklarer 62-åringen.

Men det er ikke bare trening og et sunt kosthold som har gjort at stjernen ser ut som hun gjør i dag. Tidligere har Seymour innrømmet at hun i 1995 fikk operert inn brystimplantat etter at hun fødte tvillinger, i tillegg til at hun har fått Botox-injeksjoner.

Likevel påpeker filmstjernen at hun foretrekker at kroppen er så naturlig som mulig.

- Jeg har prøvd Botox og jeg hatet det. Jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Det funket ikke for meg siden jeg er skuespiller og faktisk må være i stand til å skape uttrykk og bevegelser i ansiktet mitt, sier hun.

Fyller 63 år neste måned

Neste måned blir Seymour 63 år gammel og ifølge Daily Mail er stjernen fortsatt singel etter at hun i april i fjor skilte seg fra mannen hun hadde vært gift med i over tjue år.

Fra 1972 til 1973 spilte Jane Seymour sin første store TV-rolle som Emma Callon i den suksessfulle serien «The Onedin Line». Hun opplevde ny og stor internasjonal oppmerksomhet som Bondpiken «Solitaire» på 70-tallet.

I de senere årene har skuespilleren gjort comeback på skjermen da hun blant annet var med i komedien «Wedding Crashes» i 2005.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken