Den norske versjonen av herremagasinet FHM feirer sitt hundrede nummer i disse dager, og med det gjør selveste Triana Iglesias (30) comeback på forsiden. Og ikke nok med at en av Norges mest sexy modeller er trekkplaster, hun stiller også opp uten en tråd på overkroppen.

Det er det imidlertid litt vanskelig å se. Ved første øyekast har Triana på seg en svart BH.

- Vi har satt på en BH av termolakk på brystene til Triana. Når leserne gnir på coveret, forsvinner bh-en på grunn av varmen fra friksjonen, opplyser sjefredaktør Martin Thronsen til Side3.

Triana selv kaller det «trylling i bladform». Thronsen forteller at det antakelig er første gang noe blad i verden har gjort noe slikt.

Norske FHM har gjort noe lignende tidligere. Da var det Linni Meister som hadde fått en BH som kunne skrapes bort for godt.

- Denne versjonen, hvor BH-en kommer tilbake, er mye mer stuebordsvennlig, forteller Thronsen.

Side3 har testet bladmagien, og kan bekrefte at det fungerer - selv om vi måtte jobbe litt for det. Vi kan trøste eventuelt giktbefengte og senebetente lesere om at det finnes bilder uten termolakk inne i bladet.

HTML EMBED

Det er Triana selv som står for fotoseansen, med selvutløser og webkamera. Hun forteller at modellen var særdeles vanskelig å jobbe med, med at det ble en hel del flørting likevel.

- Det var visse muligheter for at du kunne ha sex med modellen?

- Jeg har hatt sex med henne, jeg. Hun var lett å få med seg hjem. Vi dro hjem og tok en dusj etterpå. Det var digg, forteller Triana til FHM.

Dette er strengt tatt ikke første gang Triana er på forsiden av et norsk magasin uten klær på. Sist var i Natt og Dag, men den gang trykket gratisavisen bildet uten hennes tillatelse.

- Jeg syntes det var forferdelig at folk skulle få dytta puppene mine opp i fjeset. Det er jo en gratisavis, så det stod utenfor butikker rundt i hele landet. Da ble jeg sint! Dette er en helt annen greie. Nå må man gjøre en hederlig innsats for å se dem, sier Triana til magasinet.

Triana Iglesias er ikke bare modell, danser, fotograf og programleder. Hun er i disse dager aktuell som skuespiller i «Tina og Bettina - The Movie», og skal også være med i «Kill Buljo 2».

HTML EMBED

Ryktene skal ha det til at hun dessuten er god på lerretet.

- Vi får se. Å jobbe med film var veldig skummelt. Det er alltid mange som mener mye, og de som snakker høyest, er de som mener man er dårlig. Så jeg er forberedt på kritikk, forteller Triana til FHM.

Jubileumsnummeret til FHM, stappfullt av Trianas selvportretter, er i salg nå.