Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil ha masse humor og sjarm

Triana Iglesias er klar for den sjette sesongen av Paradise Hotel.

KULTURKIRKEN JACOB (SIDE2):Under TV3s vårlansering torsdag ettermiddag, presenterte kanalen både nye programmer og videreføring av kanalens seersuksesser.

En av seersuksessene er realityserien Paradise Hotel.

- Det er like mange over 50 år som under 20 år som ser programmet, innledet programdirektør Åse Bendiksen.

Forrige sesong hadde programmet hele 334 000 seere per. episode.

- Skal snoke i intrigene


Kanskje akkurat derfor har kanalen valgt å være tro mot konseptet, der innspillingsstedet fortsatt er Mexico og programleder er tidligere glamourmodell, vakre Triana Iglesias.

For øyeblikket er produksjonsselskapet Mastiff i gang med castingen til årets sesong.

- Jeg håper de velger noen med konkurranseinstinkt, masse humor og sjarm. Dessuten må det jo være noen som byr på seg selv, sier Triana til Side2.

Selv gleder programlederen seg til nye uker med innspilling under solen i Mexico.

- Ikke en dag er lik, jeg gleder meg til å snike i intrigene og kommer til å kose meg på jobben hver eneste dag. Det er jeg helt sikker på!

- Sterke karakterer

Presseansvarlig i TV 3, Line Vee Hanum, kan ikke røpe for mye hun heller, men sier at de i denne castingrunden ser etter «sterke karakterer»

- Sterke karakterer som tenker litt annerledes. Vi utvider konseptet og det er ikke lenger slik at deltakerne trenger å ha klassisk fine jobber, slik det var i de første sesongene, forklarer hun.

Konseptet har tidligere hatt mange sterke karakterer, som for eksempel Petter Pilgaard. I forrige sesong var det Tina Caroline Skovdal og Sander Johansen Kalstrup som gikk av med seieren.

Her er TV3s nye meny

De gamle kjente seriene:

«Hele Norge baker, sesong 2»


Tolv flinke og spente bakere skal i vakre omgivelser på Bogstad gård konkurrere om å bli kåret til Norges beste amatørbaker. Under hardt tidspress skal de trylle fram den perfekte gjærdeigen, den beste glasuren og bake alt fra klassiske sjokoladekaker og ostekaker, til å lage desserter og avansert konditori. Å mestre kakepyntingens kunst er også viktig for de strenge og kyndige dommerne, konditor Pascal Dupuy og Åpent bakerigründer Øyvind Lofthus. Programleder er Line Verndal.

«Norges styggeste rom, sesong 3»

Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling.

«Paradise Hotel, sesong 6»

Det blir nok et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel også denne våren, og den sjette sesongen byr også på en vri på en real realitymåte. Programleder Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd.

«Hellstrøm rydder opp – hjemme, sesong 4»

Nok en gang reiser mesterkokk Eyvind Hellstrøm landet rundt for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskapsinnhold.

«Luksusfellen, sesong 10»

Seersuksessen går inn en jubilerende tiende sesong, og sender også episode nummer 100 i løpet av sesongen.

Nyheter på TV3:

«Lukket visning»

I dette nye programmet får seerne anledning til å bli med inn i hjem de knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. En gruppe megler viser den eksklusiv boligjakten, og en får oppleve det mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene på markedet i Norge som enten er eller vurderes solgt, og i tillegg til å vise fram eksotiske eiendomsperler i Middelhavs-landene, Østen og Karibien.

«Brannstasjonen»

Denne dokumentarserien følger livet på Stavanger Brannstasjon, som er en tøff, travel og givende arbeidsplass. Alt fra svært dramatiske og actionfylte hendelser til morsomme og hjertevarme hverdagsopplevelser for brannkonstablene er en del av konseptet.

Utenlandske serier på TV6

«Monday Mornings»
Denne dramaserien følger livene til fem leger ved Chelsea General Hospital i Portland, både på jobben og privat.

Skreien har premiere søndag 24. november kl. 21.00.

«The Americans»

Philip (Matthew Rhys) og Elizabeth (Keri Russell) bor i forstaden til Washington sammen med sine to barn, men bak fasaden som den alminnelige amerikanske kjernefamilien jobber de i skjul som KGB-spioner for Sovjetunionen.

Serien har premiere fredag 22. november kl. 21.30.

«Motive»

Krimserie hvor man i begynnelsen av hver episode får vite både hvem drapsofferet er, men også hvem morderen er. Spørsmålet er med andre ord ikke «hvem gjorde det», men «hvorfor man gjorde det».

Premieredato er ennå ikke fastsatt.

«Deception»

Krimserie om kriminalagenten Joanna Locasto gir seg ut for å være den nye hushjelpen når hun går undercover i den velstående familien Bowers, en familie hun selv var en del av for mange år siden. Hun er på jakt etter å finne sannheten om hva som skjedde og hvem som sto bak mordet på hennes bestevenn og en av familiens arvinger, Vivian Bowers.

Premieredato er ennå ikke fastsatt.

Reklame

Bestselger: Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken