Fra fredag 25. mars vil Oslos befolkning kunne nyte synet av «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias splitter naken på fasaden av Oslo City – kun iført et par Reebok-sko.

Det er ikke hvilken skotype som helst Triana er iført, naturligvis, men Reeboks mest solgte sko noensinne. Easytone-modellen har ifølge produsenten en såle som automatisk fører til at man spenner musklene for å holde balansen.

Dermed skal skoen sørge for at både rumpe og lår strammes opp gjennom enkle hverdagsaktiviteter.

- Jeg synes det var gøy å bli spurt om å fronte Reebok i Norge. Mellom lange dager på fotoopptak, tv-innspillinger og reising, er det ikke alltid enkelt å finne tid til å trene. Men i min jobb er jeg avhengig av å holde kroppen stram og fin, sier Triana i en kommentar.

Se alle bildene av Triana Iglesias i bildekarusellen:

4154

Triana Iglesias følger i skoene til internasjonale skjønnheter som Eva Mendes, Helena Christensen, Bar Refaeli og den britiske modellen Kelly Brook, som alle har frontet skomerket.

Reebok i Norge er nok ikke spesielt bekymret for at Triana Iglesias gigantiske nakne rumpe på den rundt 25 kvadratmeter store skjermen på fasaden av Oslo City skal provosere for mange.

Landssjef for Reebok, Sigurd Granmark, sier valget av Triana som frontfigur var enkelt.

- Reebok handler om å ha det gøy og våge det lille ekstra. Det var dette vi så etter da vi skulle velge den norske Reebok-jenta. Vi kan trygt si at Triana står inne for disse egenskapene, noe bildene er et tydelig eksempel på, sier han.