Gå til sidens hovedinnhold

Rumperefs fra Playboy-fotograf

Triana Iglesias fikk lite hyggelig tilbakemelding av mannebladet.

(SIDE2): Det var rumpa til Triana Iglesias som var litt for stor for Playboy-fotografen da hun stilte til oppdrag tidlig i fjor, ifølge P4.no.

Men shooten ble likevel gjennomført med den aktuelle Paradise Hotel-programlederen, og i ettertid skulle det vise seg at rumpa bare ga henne flere fordeler. I fjor prydet nemlig Iglesias forsiden på russiske Playboy i februar, hun var playmate i Hellas i desember og fikk forside i Polen på sensommeren samme året.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lagt på seg
Iglesias har prydet stort sett det som er av mote- og mannsblader her hjemme, både med og uten klær. Den siste tiden har Triana Iglesias også vært å se på tv-skjermen, og leder i vår TV3-programmet « Paradise Hotel». Playboy inviterte glamourmodellen til fotoopptak i begynnelsen av 2008, og det var da fotografen kommenterte at hun hadde lagt på seg en smule etter at hun ble 25 år.

Gråt nesten
I Michael Direkte på P4 forteller Triana om episoden, og at hun er fornøyd med den lille vektøkningen:

- Jeg synes det er fint med litt «junk in the trunk», sier hun.

Fotografen var ikke enig med henne.

- Han sa til meg at « man ser at du har lagt på deg litt over rumpa, du har blitt ganske tykk. De danske burgerne har lagt seg på ræva di!», sier Triana.

- Jeg hadde kjempelyst til å si at jeg er kjempefornøyd med rumpa mi og synes den er mye finere, men jeg torde ikke. Jeg holdt nesten på å begynne å gråte istedenfor, men det hadde ødelagt makeupen, så jeg måtte bare bite det i meg og holde kjeft, forteller Triana i intervjuet.

Flere forsider
Men den lille vektøkningen i fjor førte likevel til nye og flere fotooppdrag, forteller manager Martin Jacobsen til Side2.

- Det er riktig at hun fikk tilbakemelding om at hun var litt for stor over rumpa, noe hun er stolt og fornøyd med. Det er nettopp det som ga henne tre forsider på Playboy rundt omkring i Europa, og ført til at hun har solgt flere bilder, mener Jacobsen.

Hør mer av intervjuet på P4.

For tiden er modellen aktuell med TV3-serien «Paradise Hotel» som startet denne uken.

Side2 var på premierefesten - les sakene og se bildene:

- Skulle gjerne vært sammen med Ida

- Loppebitt og puppeinfeksjon

Trekantdrama i Paradise Hotel

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken