(SIDE2):TV3 viser nakne «Paradise Hotel»-deltagere opptil fire kvelder i uken mens TV-titterne venter i spenning på om det blir noe sex på skjermen denne sesongen.

Men programleder Triana Iglesias får ikke lov til å kle av seg. Og det tiltross for at det er nettopp det som er jobben hennes.TV3 har nemlig satt ned foten for nakenkarrieren til den vakre norsk-spanske modellen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hun har en fortid
Programdirektør i TV3 og Viasat 4, Trygve Rønningen innrømmer overfor Side2 at dette har var et hett tema i forkant av innspillingen av den populære tv-serien.

- Jeg innrømmer at dette var den viktigste anmerkningen mot prosjektet. Hun har helt klart en fortid og det har vært oppe til grundig diskusjon internt. I den grad vi har sjekket og vært kjent med ting, har vi valgt å legge det bak oss og gått inn i dette med åpne øyne. Vi er mer opptatt av hva hun gjør nå og det faktum at Triana er veldig dyktig på denne jobben, skryter han.

Står i kontrakten
Rønningen forstår at dette kan oppleves som problematisk for endel men står for valget. Samtidig er han åpen på at TV3 fortsatt ikke er helt ajour på Trianas karriere som glamourmodell.

- I forbindelse med kontraktsinngåelsen hadde vi en diskusjon med både Triana og managementet hennes om akkurat dette. De måtte forstå at det stilles visse krav til henne i den perioden hun er ansatt hos TV3. I den grad andre jobber kommer i konflikt med rollen som programleder, kan hun ikke ta de, forklarer programdirektøren uten å ville presisere nøyaktig hvor grensen går.

Playboy-modellen startet karrieren som sukkersøt programleder i ungdomsprogrammet «Midt i smørøyet» på NRK. Hun medvirket senere i serien «Venner og fiender» på TVNorge og hun har vært stuntreporter på musikk-kanalen Voice TV. I 2008 debuterte Triana som programleder i «Praksisjobben» på Viasat 4, sammen med Charterfeber-kjendis Svein Østvik.

- Dette var en testcase for oss med tanke på fremtidige engasjementer. Men den gang ble hun typecastet nettopp fordi hun var glamourmodell.

Ingen ordinær programleder
Rønningen presiserer at til en programlederjobb for et talkshow ville det vært helt andre krav.

- «Paradis Hotel» er alt annet enn et programlederdrevet program, så da er slike hensyn mindre viktig etter TV3s vurdering. Her er Triana mer en sermonimester enn en programleder. Det at programmet er av en slik karakter har derfor gjort det enklere i tillegg til at det skal være ungt og fresht, påpeker han.

Sjekk Trianas blogg

Trianas hjemmeside

Triana ønsker ikke å kommentere saken til Side 2 men manager Peter Peters hadde følgende kommentar før programmet hadde premiere.

- Av prinsipp uttaler jeg meg ikke om innholdet i våre kontrakter i mediene. Vi har en kjempefin dialog med TV3, og gleder oss til Paradise kommer på luften, sa han.

Naken i utlandet
TV3 lover TV-seerne overraskelser og programdirektør i TV3 og Viasat 4 innrømmer at det kan det bli for TV-kanalen også.

- Vi er opptatt av at hun har et ansvar i forhold til dette, men vi får håpe at dette går bra, sier Rønningen og innrømmer at de uansett er mest opptatt av hva Triana eventuelt foretar seg på norsk jord. Vi følger med og forventer at kontrakten blir overholdt, men ser selvsagt ikke bort fra at det kan dukke opp noen overraskelser underveis, innrømmer Rønningen.

HTML EMBED