Gå til sidens hovedinnhold

Trines dilla på lilla

Trine Grung har dilla på lilla, og elsker å kle seg i den sexy herrestilen. Se hennes 10 siste motekjøp her.

BILDESPESIAL LENGER NED

(SIDE2): - Jeg går gjerne for herrestilen. Shorts, vest og slips er favoritten, forteller TVNorges programleder for «Et lettere liv», Trine Grung.

Gå til Trines hjemmeside her

Mer opptatt av mote med færre kilo
Trine er opptatt av et sunt kosthold, men er minst like opptatt av å ta seg bra ut. Hun trener hyppig på Sats i Drammen, og går stadig ned i vekt.

- Etter tre år, og 17 kilo lettere, har jeg også blitt mer opptatt av mote. Men jeg var faktisk opptatt av mote også for 10 år siden, forteller Trine til Side2.

Hvordan holder du deg oppdatert på trendene?

- Jeg henter mye inspirasjon hos Vanessa Rudjord i Costume, forteller hun.

Vanessa og Trine kjenner hverandre fra de var i samme modellstall, da de begge bodde i Stavanger.

- Noe som irriterer meg er nettsteder som bare lurer deg. Jeg er faktisk veldig opptatt av at det skal være billig, forteller Trine.

Hun legger overhodet ikke skjul på at hun handler det meste av klærne sine på Hennes & Mauritz.

Men hva slags stil har du?

- Jeg har en enkel stil. Min venninne og stylist Kathrine bruker å sammenligne meg med Jennifer Aniston. Du ser for eksempel aldri henne i vintage. Det bruker heller aldri jeg. Men jeg elsker den rocka-grunge stilen. Også elsker jeg lilla, sier Trine med et stort smil.

Se Trines 10 siste motekjøp her:

1. Guess-klokke (kjøpt på flyet fra USA)
- Jeg er egentlig ikke veldig glad i strass, men denne klokken falt jeg bare for. Jeg liker det best når det er helt enkelt.

2. Solbriller fra Dolce & Gabbana (Brilleland)
- Dette er solbriller som ikke alle andre går med. De er annerledes, også er de lilla, smiler Trine.

3. Sko fra Økonomi Sko
- Jeg så disse skoene først i en annonse, og liker denne typen hel. De kostet bare 400 kroner, så det var et godt kjøp. De er også helt lydløse. Lager ikke den derre klikk-klakk lyden.

4. Veske fra Chloe (Kjøpt i Chicago)
- Jeg bare måtte ha denne vesken. Jeg er glad i sort, og det kan brukes til alt.

Engasjert forteller Trine historien om da hun ringte Synnøve Skarbø i TVNorge fra Chicago, og spurte hva hun bare måtte kjøpe av moteplagg i storbyen. Synnøve var ikke i tvil. Det ble en Chloe-veske, langt dyrere enn det Trine kanskje noen gang har gitt for ett eneste plagg.

- Men jeg liker vesker, og falt for denne, sier hun.

5. Veske med bilde av barna (Hilde Holmer Design)
- Denne er bare blitt kalt Trine Grung-vesken, og jeg fikk den plutselig i gave. Norske designere tenker stadig mer amerikansk i forhold til reklame, og det er bra, mener Trine.

6. Skinnjakke fra Hennes & Mauritz
- Jeg har en sånn jakke i sort og en i brunt. Jeg er glad i skinnjakker. Denne måtte jeg bare ha. Jakken kan brukes både til dongeri, treningstøy og pentøy. Den er spesielt tøff til kjole, og for eksempel høye støveletter.

7. Genser fra Lovely Liv Oline
- Hun designer bare verdens beste gensere. De er lange på armene, og er i dritgod kvalitet. Jeg tror jeg har fire t-skjorter og tre gensere.

Men er det ikke litt rocka?

- Jo, jeg er jo litt rocka, og går ofte i sort.

8. Vest fra Tina Steffanakk Hermansen (TSH)
- Hvis jeg liker noe, så kjøper jeg det. Så finner jeg alltid noe å bruke det til. Denne vesten hadde jeg på meg i 75-års dag, med kneshorts. Den passer også fint til sort bukse og sort pologenser. Det er kun fantasien som setter begrensninger.

9. Hvite støvler fra Ilse Jacobsen
- Nå er disse helt perfekt. Dette er som sherrocks for voksne, men som likevel er trendy. Egentlig ville jeg ha de i sort, men de er visst utsolgt over alt.

10. Kåpe fra Hennes & Mauritz
- Jeg liker de store knappene. Også halsen - det kommer masse av disse runde halsene nå og til neste sommer.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted