(SIDE2): Triumph presenterer Triumph Essence – The Luxury Collection, frontet av stilikon og tidligere supermodell Helena Christensen (42).

Dette er ikke første gangen Christensen har samarbeidet med Triumph.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Den nye kolleksjonen kombinerer design med komfort for å tilfredsstille kvinners krav til undertøy.

- Triumph Essence er en fantastisk serie med lekkert undertøy som sitter godt. Moteriktig design kombinert med utsøkt håndtverk og god passform, fra et firma, som vi kvinner vet vi kan stole på, sier Helena Christensen i en pressemelding.

Jeg er stolt og beæret over å være ambassadør for Triumph og presentere denne nye kolleksjonen.

Se bilder fra fotoseansen her:

4609

Triumph feirer i år sitt 125 års jubileum og deres historie har vært inspirasjonskilden til denne nye kolleksjonen som hyller Triumphs tradisjoner, samtidig som den ønsker viser en helt ny side av merket.

Luxurious Essence – blonder, italiensk mikrofiber og fine detaljer, som for eksempel ‘Gentleman’-knapper.

Elegant Essence – elegant undertøy med god passform som er behagelig på kroppen. Sensuelle detaljer som diskret V-utskjæringer er linjens signatur.

Seductive Essence – snirklede, guipure-kniplinger, feminine tyllkniplinger og skinnende stretch bånd kombineres med chikè dekorative plisseringer og klassisk spiralformet design. Linjen er fylt med delikate, sexy og transparente detaljer.

Mysterious Essence – fransk, elastisk jacquarvevet stoff og lekre blonder med stretch samt vintage detaljer som rosetapet applikasjoner.

Sparkling Essence – en spesiell julekolleksjon, som presenteres i en skinnende sølvgrå nyanse og har iøynefallende detaljer som for eksempel skinnende stener.

Se kolleksjonen her:

4610