HTML EMBED

(SIDE2:) Sam (Garret Hedlund) har savnet sin far Kevin Flynn i over 20 år. Han forsvant da han skapte en stor virtuell verden.

Kontaktet av det hinsidige?
Så en dag får han en beskjed om at det har dukket opp en databeskjed i farens gamle kontorer, fra Kevin Flynn. Men hvor kommer den fra?

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er blitt satset stort på den nye sci fi-filmen «Tron: Legacy» som kommer hele 28 år etter den første filmen. Jeff Bridges gjentar sin rolle som Kevin Flynn. Han gjentar også sin rolle som den digitale Clu - formet over ham selv - og for at publikum skal få et inntrykk av at digitale figurer selvfølgelig ikke eldes, så har de digitalisert Brigdes ned til hans 28 år yngre jeg.

LES MER OM DET HER:Men er det ikke...?

I den nye filmen er det Garret Hedlunds reise som står i fokus der han entrer den digitale virkeligheten og blant annet får hjelp av krigerkvinnen Quorra (Olivia Wilde).

LES MER:Ikke som andre stjerner

LES MER:Tøff og sexy krigerkvinne

Bildesign
I motsetning til andre filmer i denne kategorien, så er det en bildesigner som står for utseendet på filmen. Darren Gilford har stått bak alle filmens flygende og rullende kjøretøy. Det gir den en litt annen følelse enn andre filmer i denne kategorien.

Det skjer også litt av hvert når Sam entrer den digitale verdenen og får møte sirene som både kler av og på ham, som du ser i klippet under.

«Tron: Legacy» har verdenspremiere 17. desember.