(SIDE2): Trond Espen Seim (40) har et noe frynsete rykte, men etter at han stiftet familie og gjorde suksess som privatetterforsker i filmatiseringen av krimbøkene «Varg Veum» har det vært overraskende stille rundt den langstrakte skuespilleren.

- Jeg vet da faen hvor utagerende jeg har vært før. Men i perioder hvor privatlivet mitt ikke var så bra, så var jeg en av dem som var mye på fylla, sier Seim i et intervju med VG Helg.

- Ordentlig redd for å dø
Etter at han fikk barn – han har to av dem Olivia (4 ½) og Jack (to måneder) – tar han imidlertid flere forholdsregler enn før, men bedyrer at han fortsatt er den samme, gamle Seim.

I intervjuet snakker også Seim ut om hypokondri, som han selv lider av.

- Noen ganger kan det være lammende. Jeg blir ordentlig redd for å dø, og blir skikkelig depressiv sier han.

- Har ikke påvirket meg
I år kommer den tolvte og siste Varg Veum-filmen på det norske kinolerretet. Da Side2 snakket med skuespilleren i fjor fortalte han at han neppe vil savne å spille privatetterforsker i Bergen.

- Varg Veum har ikke påvirket meg i større grad enn at jeg nå blir gjenkjent på trikken. Jeg har aldri hatt problemer med å legge fra meg jobben. Men disse årene har lært meg mye om film, og det håper jeg at jeg har tatt med meg videre, sa Seim til Side2 den gang.