(SIDE2): Baksiden av Finansavisen er jevnt over morsom lesning, og 31. mai hadde de en historie på kjendisrikingen og damevennen Christian Ringnes.

Sammen med sin venninne var han en av de som var med da DNB, med Rune Bjerke i spissen, inviterte en rekke gjester med seg på Den Norske Opera og Ballett for å se Askepott.

Forestillingen går over tre akter, og Finansavisen gjorde et morsomt poeng ut av at Ringnes og hans venninne forsvant etter 2. akt. Formodentlig for å ta 3. akt hjemme, skrev avisen.

Ringnes har ikke klaget på historien i avisen, men dette har ikke gått helt upåaktet hen hos venninnen. I et leserbrev i mandagens avis presiserer hun at hun og Ringnes havnet på Hanami for å spise siden de allerede kjenner historien i Askepott godt.

I sitt innlegg i avisen skriver hun til slutt:

Deretter tok Askepott taxi hjem ALENE, men selvsagt ikke uten å ha glemt skiftetøyet sitt i kjerren til Prinsen, slik at hun var sikker på at han en vakker dag ville finne henne og levere det tilbake! End of story, akt 1.

En gledelig hilsen fra
Frk. Trude Helén Hole
Eier av New Spirit Foto & tekster
Motto: Fuck beauty, get real

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Til Side2 skriver Hole i en e-post at hun følte den første artikkelen var formulert slik at en korreksjon var på sin plass.

- Når det gjelder Baksiden, så syntes jeg at avslutningen kanskje var litt plump. Så da følte jeg at det var riktig å komme med en aldri så liten korreksjon i riktig retning i forhold til denne lille fortellingen, dog med en humoristisk vri. Christian Ringnes og jeg etablerte kontakt i 2007 i anledning en del kronikker jeg hadde i Aftenposten på den tiden, så vi har noen år bak oss, skriver hun.

Vi lurer selvsagt på hvilket forhold de to har i dag siden de går på Askepott sammen, og om Prinsen har levert tilbake skiftetøyet.

- Vi er bare gode venner, og derfor var det greit å få understreket nettopp dette i Finansavisen ettersom deres avslutning på 3. akt var litt over streken. Ja, jeg har fått igjen skiftetøyet, skriver Hole og slenger på et smilefjes.