Gå til sidens hovedinnhold

Danse-Truls har blitt en hit

Truls Svendsen opptreden har blitt en hit på to dager.

HTML EMBED

(SIDE2): Det var under det store Gullfisken-showet på TV 2 lørdag at seerne fikk se Svendsen entre scenen med to kvinnelige dansere.

Sammen danset de til Beyoncés «Single Ladies». Svendsen var kledd i samme antrekk som de kvinnelige danserne og gjennomførte et overraskende bra koreografert dansenummer til stor forlystelse både for de fremmøtte og for seerne.

Nå har videoen også blitt en stor hit på YouTube der det ligger flere versjoner av dansen ute. Det mest sette klippet er vist 230 000 ganger.

Hovedpersonen selv sier til VG Nett at han har fått mellom 300 og 400 tilbakemeldinger på dansenummeret sitt.

- Jeg tror ikke det hadde blitt moro hvis jeg ikke traff på koreografien. Det er tjukkasen i midten som heldigvis klarer å følge med noenlunde. Det er helt absurd, men utrolig artig. En merkelig greie, sier Svendsen til VG Nett.

TV 2 har på sine nettsider tidligere lagt ut bilder av Truls Svendsen mens han trener på dansen som allerede har blitt en klassiker. De bildene ser du her.

Justin gjorde det først
Vi har tidligere skrevet om Justin Timberlake som har gjort et tilsvarende stunt på «Saturday Night Live». Dansen der han parodierte Beyonce-låta ble en stor suksess, og er veldig lik den som ble vist på Gullfisken lørdag.

Et klipp fra prøvene den gang ser du her:

HTML EMBED
Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken