Gå til sidens hovedinnhold

Tufte- nerder føler seg vraket

Tufte-spillerne som ikke får være med i sesong to av tv-serien «Heia Tufte» er svært skuffet.

(SIDE2): Tufte-spillerne, Vebjørn Koksvik, Kai Simon Fredriksen, Stian Birger Lindhom og Petter William Hansen får ikke være med på sesong to av suksesserien «Heia Tufte» på TVNorge.

Hva synes du om at de fire spillerne forlater serien?Diskuter her.

Skuffet spiller

For Kai Simon var beskjeden en stor skuffelse, melder God Kveld, Norge.

- Det kom som en overraskelse. Det tok et par sekunder i telefonen før jeg fikk summet meg til å fortsette samtalen, sier Kai Simon.

Ble du skuffet?

- Så klart, sier han.

Se innslaget fra «God Kveld, Norge» på web-tv her.

Prosjektleder for «Heia Tufte», Tom Strømnæss, sier til God Kveld, Norge at avgjørelsen er vurdert nøye og grundig. Han tror at for tv-seriens del så trengs det nytt og friskt blod på laget, og det er det tatt hensyn til.

Ikke motivert?

Tidligere denne uken ble det klart atfire av de gamle Tufte-spillerne ikke blir å se på tv-skjermen framover. TVNorge uttalte til side2 under mandagens pressekonferanse at den gamle gjengen har vært gjennom en ny casting-prosess. Kanalen hevdet de fire ikke skal delta på grunn av en helhetlig vurdering, der blant annet motivasjon og praktiske muligheter ligger til grunn.

Både Petter William og Kai Simon innrømmer at de tidligere vurderte å trekke seg, men sier nå til God Kveld, Norge at de er skuffet over at de må forlate serien.

Petter William synes det er trist og forteller at han vil være med videre, men må gå. De andre Tufte-spillerne skal også være sjokkert.

TVNorge søker etter fem nye nerder med sære interesser til tv-suksessen. Fristen er allerede 16.mars.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken