Gå til sidens hovedinnhold

Her trer Christian Ringnes inn i en nakeninstallasjon

Christian Ringnes blir utfordret i kveldens «Tusvik & Tønne»

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=THn8S54C1OFCLLIZMC_YxpzeYi0QOa5RXEH97xYKascbrq0veAEw6YYdfdMrdMW-_wy2Na9ByvaaZJ4IY5-XgKim1gaVOvb3&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønnes talkshow ledes hver torsdag av en ny programleder, som møter uforutsigbare påfunn.

Tusvik og Tønne har fått Tone Damli til å spise en hel chili mens hun intervjuet dem. Sigrid Bonde Tusvik tisset på seg av latter da de skremte Anne Holt med insekter. Og det førte til at hun uka etter uttalte at Tusvik nektet å gjøre på seg da Fabian Stang skulle i ilden.

I kveld, torsdag, er det Christian Ringnes som må til pers i en form for kunstinstallasjon der han skal vikles seg rundt en naken kvinne og en naken mann.

Christian Ringnes har skapt både glede og furore med sine mange flotte kunstverk og fordi han betalte for Skulpturparken rundt Ekeberg. Nå blir han utfordret på egne intimgrenser.

- Hvordan går du over meg her? Spør han litt forundret modellen. Før han blir bedt om å stille dypt økonomiske spørsmål til Sigrid Bonde Tusvik.

Tusvik & Tønne Talkshow kan du se hver torsdag kl 21.40 på TV 2


Kommentarer til denne saken