Gå til sidens hovedinnhold

Tutta leder på LPGA

Suzann Pettersen leder LPGA turneringen ved Superstition Mountain. En kan bli overtroisk av mindre.

Oslo-jenta Suzann Pettersen storspiller og leder akkurat nå LPGA turneringen Safeway International ved Superstition Mountain i Arizona i USA. Dette er en av de store turneringene der alle de beste er med, uken før damenes første major-turnering.

Tutta begynte dårlig i går med to bogier på de tre første hullene. På det fjerde smalt hun til med en eagle (tre slag på et par fem hull) og dermed var det igang. Desverre fikk hun et avbrekk i spillet på grunn av torden og måtte spille siste del av runden i dag før hun gikk ut på andre runden. Etter seks hull på andre runden er hun to under for dagen og fem under totalt. Det gir ett slags ledelse foran Jeong Jang, skotske Catriona Matthew og Young Jo.

Ettersom dette er en av de store turneringene går den over fire dager så det er altfor tidlig å begynne å regne premiepenger. Suzann Pettersen som har lagt om svingen etter å ha byttet trener, har heller ikke hatt den stabiliteten vi har vært vant til fra tidligere. Hittil i år har hun misset to cut'er og hatt en 24. plass.

Hun spiller også med ny putter. Her er det bare å krysse fingre og følge med utover helgen på denne linken

Suzann er bare to slag foran den nye verdenseneren Lorena Ochoa som startet sin LPGA karriere samtidig som Tutta. Hun er for eksempel seks slag foran Annika Sørenstam, men vi vet hva hun kan stelle til på en fire dagers turnering. Alle disse starter senere i kveld.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album