Gå til sidens hovedinnhold

TV 2 med ny underholdningsjef

Pil Gundelach Brandstrup blir ny programdirektør i TV 2.

Pil Gundelach Brandstrup er ansatt som programdirektør og blir medlem av ledergruppen i TV 2. Hun kommer fra stillingen som programdirektør for TV3-kanalene i Danmark, melder TV 2.

Pil Gundelach Brandstrup er 36 år gammel og bosatt på Frederiksberg i København. Hun tiltrer stillingen den 1. september og vil bosette seg i Oslo.

Hun har i tilegg til stillingen som programdirektør i TV3 Danmark arbeidet som programredaktør samme sted. Før det har hun også arbeidet som redaksjonssjef og produsent for flere store produksjoner for Danmarks Radio, TV 2 Danmark, TV3 Danmark og Kanal 5. Pil Gundelach Brandstrup er utdannet cand.mag. i filmvitenskap fra Københavns universitet.

- Det er en virkelig spennende utfordring å skulle stå i spissen for alle egenproduksjoner og programinnholdet på den førende kommersielle tv-stasjonen i Norge. Jeg gleder meg til å bli en del av TV 2s dyktige og profesjonelle programavdeling og til å bli kjent med mine kommende kolleger. Og så ser jeg frem til å etablere et nært samarbeid med det norske produksjonsmiljøet slik at vi sammen kan skape nye TV 2-suksesser til glede for norske tv-seere, sier Pil Gundelach Brandstrup.

Pil Gundelach Brandstrup vil også ha ansvaret for intern programproduksjon og TV 2s aktualitetsprogrammer og kommer i stillingen som programdirektør til å rapportere til sjefredaktør Alf Hildrum.

- Jeg er svært glad for at Pil har sagt ja til stillingen som programdirektør i TV 2, sier sjefredaktør Alf Hildrum.

- Hun er ung, men har likevel en imponerende karriere bak seg i Danmark. TV 2 har en svært kompetent programavdeling som kan ta æren for at vi fortsatt er helt overlegen våre kommersielle konkurrenter i bredde, kvalitet og seeroppslutning. Jeg har valgt Pil på grunn av at jeg tror hun vil kunne utnytte denne kompetansen til ytterligere nyskaping og spennende innhold i TV 2-kanalene. Hun har dokumenterte lederegenskaper, sterke resultater i de stillingene hun har hatt og inngående kjennskap til så vel tv som produksjonsbransjen.

TV 2s tidligere programdirektør, Nils Ketil Andresen, har gått over i en stilling som kanaldirektør, hvor han står for koordinering på tvers mellom hovedkanalen og de andre reklamefinansierte TV 2-kanalene.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken