Gå til sidens hovedinnhold

Northug: - Hadde man gått på rulleski bak hu, kunne man gått i fire døgn. Uten mat.

Skikongen Petter Northug er klar for en ny sesong av «Sirkus Northug».

EDDERKOPPEN TEATER, OSLO (SIDE2): Onsdag kveld var det duket for vårlansering for TV-kanalen TV 2.

- Vi kommer med flere nye tv-konsepter en noen gang tidligere, sier kanaldirektør Nils Ketil Andresen.

Etter jul og nyttår får vi blant annet se en ny sesong av både «Norske Talenter» og «Hver gang vi møtes», men kanalen byr også på nysatsinger som «Samurai sikkerhet» der blant annet komikerne Odd-Magnus Williamson og Henrik Elvestad lager humor av vekter- og sikkerhetsbransjen i Norge.

- Vi gleder oss veldig til å vise seerne hvor mye fantastisk flott som skjedde under opptakene til tredje sesong av «Hver gang vi møtes». Artister som Lars Lillo-Stenberg, Alexander Rybak, Anneli Drecker og Sigvart Dagsland kommer garantert til å by på uforglemmelige øyeblikk, forteller konstituert programdirektør Rolf Wenell.

- En av mange nyheter denne våren er «Det sterkeste kjønn», et realityprogram der Freddy dos Santos setter fokus på den evige kampen mellom kjønnene. Åtte mannlige kjendiser kjemper mot åtte kvinnelige kjendiser om hvem som er sterkest, raskest, smartest og så videre, forteller Wenell.

Sirkus Northug - sesong 2

TV-seerne får også bli med på en ny sesong av TV-serien «Sirkus Northug» der man følger langrennsstjernen etter bruddet med landslaget, hvor han setter alt på spill for å bygge sitt imperium.

- Film hun. Film der, zoom! Hadde man gått på rulleski bak hu, kunne man gått i fire døgn da. I strekk. Uten mat. Uten drikke, spøker skikongen i et klipp fra sesong 2.

Se klipp fra «Sirkus Northug 2»:

HTML EMBED

Her er noe av det du kan se på TV 2 til våren:

Norske talenter
Den mangfoldige og spennende talentkonkurransen der alle som har et talent og glede av å stå på en scene kan delta! Et nytt dommerpanel består av Mia Gundersen, Lisa Tønne, Bjarte Hjelmeland og Omer Bhatti. Programleder: Solveig Kloppen.

Best i verden
Vi følger verdens beste skiløpere til fem destinasjoner i Norge når de legger ut på sin «Kunnskapsturné». Her skal unge, lokale skiløpere få trene og konkurrere med det norske skilandslaget. Gjennom portretter, middagslaging og utøverkamera blir vi kjent med landslagets indre liv. Skiløperne avslører sine hemmeligheter om personlig motivasjon, motgang og medgang, overtro og ikke minst de avgjørende sportslige øyeblikkene. Programleder er Carsten Skjelbreid.

Hver gang vi møtes
Syv av landets fremste artister bor sammen på Vestre Kjærnes går, og hyller hverandre ved å spille versjoner av hverandres mest kjente hits. Følgende artister medvirker: Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Simone Eriksrud, Alexander Rybak, Samsaya og Sigvart Dagsland.

Det sterkeste kjønn
Er det sant at kvinner er best til å multi-taske? Er virkelig menn mer oppmerksomme i trafikken? Eller er alle våre oppfatninger om hva som er kjønnenes gode og dårlige egenskaper basert på myter og stereotypier?

Programleder Freddy dos Santos har gitt 16 kjente kvinner og menn, med helt forskjellige styrker og svakheter, en stor utfordring: «Bli med på en konkurranse der dere testes i alt fra motorikk til hukommelse, fra retningssans til smerteterskel! Så skal vi se om vi en gang for alle kan kåre DET STERKESTE KJØNN!»

Samurai sikkerhet
I de senere årene har sikkerhets- og vekterbransjen i Norge vokst kraftig. Både bransjen selv og politiet regner med at det finnes flere vektere i Norge enn det finnes politifolk. Likevel er det sånn at det finnes hundrevis av politiserier, men ingen som handler om vektere. Inntil nå. Våren 2014 går startskuddet for norgeshistoriens, ja kanskje verdenshistoriens første vekterserie på TV 2, nemlig «Samurai sikkerhet». Humorserien har Henrik Elvestad, Odd-Magnus Williamson, Fridtjov Såheim, Nils Jørgen Kaalstad og Janne Heltberg i de sentrale rollene.

Truls - Oppdrag Hurtigruten
Truls Svendsen er blitt 40 år og litt satt. Dette bekymrer Truls sine kompiser såpass mye at de i 40-årsgave gir Truls en utfordring. De sender ham avgårde på Hurtigruta – og gutta skal bestemme mye av det Truls skal gjøre på turen. Oppdragene Truls får underveis er valgt ut av gutta for å utfordre han i ting han kanskje ikke er så flink til, men også for å gi ham fine opplevelser som de mener han fortjener. Målet er å utvide Truls sin horisont. Truls dykker med steinbit, surfer (prøver i hvert fall), drikker seg litt full (kanskje ikke en helt ny side), prøver seg som prest, er lærer i naturfag på ungdomsskolen (nærmere bestemt seksualundervisning), prøvespiller for Rosenborg, er konge i Herøyspelet og tester sin høydeskrekk.

Klippkompaniet
Programleder Johan Golden har fått jobben med å holde styr på Sigrid Bonde Tusvik og Odd-Magnus Williamson som skal lede hvert sitt lag i studio. En god latter forlenger livet, og «Klippkompaniet» er ditt apotek av morsomme klipp fra nettet som skal få deg til å både humre og le.

På tur med Dag Otto
Etter to sesonger av «På hjul med Dag Otto» har Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen nå valgt å legge igjen syklene hjemme og dra på tur uten. De to har vært i inn- og utland sammen med kjente gjester.

Grenseløs kjærlighet
I dokumentarserien «Grenseløs kjærlighet» følger vi seks mennesker med forskjellige fysiske funksjonsnedsettelser i jakten på en kjæreste. Med ulik bakgrunn og motivasjon begir de seg ut på en personlig reise! Og på veien får vi se at kjærlighet er kjærlighet, uansett hvem du er.

De utvalgte
Historiker og forfatter Hans Olav Lahlum debuterer som programleder når han sammen med Solveig Kloppen legger ut på Norge rundt-reise for å finne slektninger etter seks av de 112 eidsvollsmennene. Reisen gjennomføres i anledning TV 2s jubileumsserie «De utvalgte», som skal markere 200-årsjubileet for Norges grunnlov.

Norges grillmester
I et nytt program på TV 2 skal 10 par konkurrere om å bli Norges grillmester. Gjennom 10 programmer skal våre grill-entusiaster konkurrere i grilling av alt fra kjøtt, fisk, pølser, kaker og skalldyr, for det finnes nemlig ikke den ting som man ikke kan legge på grillen.

Hvem bor her?
Her er det duket for gjettelek! Gjennom åtte programmer besøker vi åtte forskjellige kjendiser. Programleder Kristin Skogheim vet hvem som bor i de ulike husene, men det får ikke seerne eller programmets to eksperter, interiørdesigneren Aina Sollie Steen og sosialantropologen Thomas Walle, vite.

Hjem igjen
I programmet «Hjem igjen» møter vi familier som har opplevd marerittet. De har mistet alt de eier og har i husbrann. Programleder Peter Moi Bubresko tar med seg en interiørdesigner som skal innrede de nye hjemmene slik at de gjenspeiler familiene vi møter.

Bloggerne
I dokuserien «Bloggerne» på TV 2 Bliss blir du kjent med fire norske jenter som velger å dele livene sine med på nett. Over åtte episoder deler de både små og store begivenheter i livene sine helt uten filter. Siden april 2013 har tv-kameraene fulgt Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad, Marna Haugen (32) fra Oslo, Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss og Suzanne Aabel (32) fra Oslo.

SE BILDER FRA VÅRLANSERINGEN TIL TV 2:

5694

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken