Gå til sidens hovedinnhold

TV 2s nye bløffmakere

Cathrine Lilleaas og Øyvind Fjeldheim blir programledere for «Pokerfjes» som kommer på TV 2 til høsten.

(SIDE2:) Nordisk Film har i vinter vært gjennom en omfattende castingrunde landet rundt for å finne deltakere med pokerfjes til TV 2s nye gameshow, og neste uke starter studioopptakene i Nydalen.

- Jeg er veldig glad i quiz selv, men det som gjør dette ekstra morsomt er at, selv om det er kunnskapsbasert, er litt av opplegget at deltakerne faktisk kan bløffe seg til seier. Her er det sånn at den som kan minst, faktisk kan vinne over de som kan mest - forutsatt at man er flink til å gi inntrykk av at man kan mer enn man virkelig kan, sier Fjeldheim til TV2.no. Han har tidligere ledet kanalens fredagsmagasin, «Fredag».

Programledernes oppgave blir på mange måter å spille deltakerne opp mot hverandre, nøre oppunder bløffingen deres, men også teste dem litt. Og Cathrine Lilleaas får blant annet hovedansvar med å ta imot deltakerne etter hvert som de går ut.

- Jeg har bakgrunn som deltakeransvarlig i Idol, så jeg er faktisk ikke så verst på debrief - både med lykkelige og ulykkelige deltakere, smiler Cathrine.

Programlederne skal også prøve å bløffe hverandre i løpet av programserien.

- Jeg er jo egentlig utrolig dårlig på bløffing, for jeg blir så redd for å bli tatt. Jeg synes til og med det er skummelt å leke hjemsel. Det er helt sant! Men jeg er flink til å heve det ene øyenbrynet, så jeg får bruke det uttrykket hele tiden, så håper jeg at Øyvind ikke avslører meg.

Øyvind virker langt tryggere på egne ferdigheter.

- Jeg har kanskje en fordel i at jeg ser så utrolig snill ut. Tror i alle fall noen kan la seg lure av det, smiler Øyvind fornøyd.

Pokerfjes er et gameshow der du ikke svare riktig på et eneste spørsmål for å vinne. Det eneste du trenger er nerver av stål og evnen til å bløffe. Klarer du å få dine konkurrenter til å tro at du er den smarteste og den som ligger på topp i konkurransen, selv om du ikke gjør det, er du på god vei til å vinne.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?