Gå til sidens hovedinnhold

TV-kjendis gir YouTube-hysteri

Folk er ville etter å se tv-kjendis hudflette USAs sentralbanksjef. Se video.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Tirsdag kveld opplyste den amerikanske sentralbanken om at de holder nøkkelrenten uendret på 5,25 prosent. Det liker neppe den kjente tv-personligheten James J. «Jim» Cramer, som mer enn gjerne skulle sett at det kom en rentenedgang. For kort tid siden eksploderte han på Bernankes daffe holdning.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Glem investorene. Bernanke (sentralbanksjef journ anm.) skulle ha åpnet tilbudsvinduet. Det er så dårlig som det står til der ute, sier Cramer.

Kaster stoler
Cramer er kjent for sin skarpe og ukonvensjonelle måte å få igjennom sine poenger på. Blant annet har han funnet på å kaste stoler rundt i lokalet i beste sendetid.

- Bernanke har ikke peiling på hva som skjer der ute, han har ikke peiling, ikke peiling, skriker Cramer i kjent stil.

- Sentralbanken sover. Poole (sentralbankmedlem med stemmerett i rentekomitéen journ. anm.) er en skam, fortsetter Cramer.

Og seerne elsker Cramer. Videosnutten er den desidert mest sette på YouTube med 836.137 visninger det siste døgnet, som er nesten fire ganger så mange som den neste på listen.

HTML EMBED

«Gale penger»
Den store appellen som Cramers unormale fremtreden på skjermen gir har medført at programmet «Mad Money», som handler om det amerikanske finansmarkedet, har blitt ett av CNBCs største trekkplastre.

Cramer er foruten å være en amerikansk tv-kjendis er også en suksessrik forfatter. Før han ble anker for tv-programmet «Mad Money» på CNBC var han forvalter av et hedgefond. I tillegg grunnla Cramer den populære nettsiden The Street.com.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis