Gå til sidens hovedinnhold

TV-seriene vi savner

«Shagma - reisen til jordens indre» og «Babylon 5» er to av seriene vi savner på tv. Se hvilke andre serier leserne savner.

(SIDE2): Diskusjonen har gått jevnt og trutt på vårt debattforum, Veggavisen, siden romjulen om hvilken tv-serie de savner mest. Den franske serien «Shagma - reisen til jordens indre» og «Babylon 5» er to av seriene som går hyppigst igjen blant lesere.

«Shagma - reisen til jordens indre» kjenner nok mange igjen først og fremst ved hjelp av sangen som brant seg inn i manges hoder på midten av 80-tallet. Sangen heter «Les mondes engloutis» og det er også seriens originaltittel. Den handlet om Spartacus, Arkana, Shag-Shag, Bic og Bac og Bob og Rebecca og deres reise for å redde solen, Shagma. Serien ble sendt i forbindelse med Frokost-TV på NRK fra 1984.

Her kan du høre sangen (fransk fanside)

«Babylon 5» Serien om G'Kar og Sheridan på Babylon 5 har gått to ganger på TV 2. Første gang den ble sendt var på midten av 90-tallet. Kanalen har ingen planer om å sende den i reprise. TVNorge har rettighetene til oppfølgerserien «Crusade».

«En annen verden» (Skilda Världer) Den svenske serien som gikk på TV 2 var det mange som savnet. Informasjonsavdelingen på TV 2 sier de har vist alle episodene av denne serien og kommer ikke til å sende den i reprise.

Her er resten av seriene folk savnet:
«X-Files»
«M*A*S*H»
«Xena»
«Asylet»
(Gikk på «Midt i Smørøyet»)
«Red Dwarf»
«Hverdagsliv»
«Stian med sekken»

«Mot Alle Vindar» - John English på sitt beste
«Huset på prærien» - For ikke å snakke om Michael Landon. Samme mann spilte for øvrig Little Joe i TV2-serien Bonanza.
«Sledge Hammer»
«Young Indiana Jones
»
«ALF»
«Airwolf»
- gikk på TV3. Kjekkasen Jan Michael Vincent spilte Stringfellow Hawke.
«Knight Rider» - Flott serie med David Hasselhoff som kjørte rundt i en Trans-Am.

Personlig så savner jeg foruten «Shagma» den strålende «Det var en gang et menneske», «Adrian Moles dagbok», den danske serien «Buster» og ikke minst «A-team».

Enig? Uenig? Her kan du delta i debatten på Veggavisen

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping