(SIDE2): Det er ikke få serier som har fått med seg filmstjerner som gjesteopptredener denne høsten.

Katie tilbake
Det var «Dawsons Creek» som satte Katie Holmes (29) på TV-stjernehimmelen og ekteskapet til Tom Cruise (46) som ja, gjorde henne superberømt over natta. Katie har landet en gjesterolle i dramakomedieserien «Eli Stone» der det ryktes at hun har gjort en fabelaktig jobb. Rollefiguren er en advokat som både synger og danser, og der briljerer Katie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blir Scrubs
Courteney Cox Arquette (44) forsøkte seg som overarbeidet tabloidredaktør i serien «Dirt» uten at den tok av noe særlig. Men hun er selvsagt en etterspurt skuespiller uansett og kommer til å gjesterolle i tre episoder som overlege i «Scrubs». Ektemannen David Arquette (36) blir å se i rollen som en mann med litt overnaturlige evner i serien «Pushing Daisies».

Fra 90210
Luke Perry nektet å gjesterolle i den nye spin-off serien til 90-tallets største ungdomsserie «Beverly Hills 90210». Luke har derimot takket ja til å spille fosterfar som må i retten i en episode «Law & Order: SVU». Luke - kan du ikke komme tilbake som Dylan da?!

De nye serien «90210» har likevel klart å få med noen av de gamle stjernene med på laget - både Kelly (Jennie Garth), Donna (Tori Spelling) og Brenda (Shannen Doherty) blir å se igjen.

Les også: Den nye 90210-gjengen

Hva driver egentlig den gamle 90210-gjengen med? Les saken her!

Ivrig
Kristen Bell (28) er TV-stjerne de luxe og har det siste året gjort stor suksess med hovedrollen i «Veronica Mars» og som sladrejenta i «Gossip Girl» (det er hun som leser snadderet). Vi så henne i rollen som en av kvinnene med overnaturlige evner i «Heroes» - den andre sesongen ble som kjent redusert på grunn av manusforfatterstreiken, men Kristen blir igjen å se som superhelten Elle med elektriske evner i oktober.

Dirty sexy
Lucy Liu (39) forsøkte seg på en slags oppfølger av «Sex og singelliv» med serien «Cashmere Mafia» uten at den heller ble noen nevneverdig suksess - selv om hun gjorde en strålende jobb. Lucy blir værende i en New Yorks verden av rike og berømte i serien «Dirty Sexy Money». Serien kommer har premiere på norske TV-skjermer til høsten, nærmere bestemt på TVNorges kanal FEM.

Gossip + Entourage
Leighton Meester (22) har gjort supersuksess med rollen som slem og sladrete jente i «Gossip Girl». Men til høsten får vi se henne i en annen rolle også. Leighton spilte i første sesong av «Entourage» og kommer tilbake som flørten til hovedrolleinnehaver i serien «Entourage», Adrian Grenier. Det loves hete scener!

«Sopranos»-stjerne Jamie-Lynn Sigler (27) har også signert for tre episoder av den populær serien - selvsagt også som en av guttas dame.

80-tallets favoritt
Michael J. Fox (47) er kjent som både TV- og filmstjerne, og de siste årene har han kjempet med sykdommen Parkinson. Men det stopper ikke 80-talls helten fra å stille opp på skjermen. Michael har fått en gjesterolle i fire episoder av serien «Rescue Me».

Ny leppestift
Rosie Perez (43), kjent fra «White Men Can't Jump» og «Fearless» slår til med gjesterolle i serien «Lipstick Jungle». Hun skal etter sigende spille en tøff forlegger. Serien får også besøk av 60- og 70-tallets største TV-stjerne Mary Tyler Moore (71) - hun skal spille moren til Brooke Shields rollefigur Wendy.

Blir heiagjengleder
Det er ikke mange månedene siden Nicole Richie (26) fikk sin lille datter Harlow - men hun er allerede klar med sin gjesterolle på TV-skjermen. Det er i serien «Chuck» vi får se Nicole i rollen som en ondskapsfull heiagjengleder.

Lindsay blir ugly
Lindsay Lohan (23) hadde en gjesterolle i den siste episoden av «Ugly Betty» den foregående sesongen og siden serien er en av hennes absolutte favoritter ønsker hun seg tilbake i den nye sesongen. TV-ryktene vil iallfall ha det til at hun kommer tilbake som i rollen som Bettys erkefiende fra ungdomsskolen.

Les også: TV-seriene du kan glede deg til

Kilder: Variety, ABC, TVGuide, People og Entertainment Weekly.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!