(SIDE2): Det er amerikanske TVGuide som står bak den uhøytidelige kåringen av de verste parene på TV-skjermen. Basert på kommentarer og blogging om favorittserier på nettstedene og Side2s egne vurderinger har vi satt sammen et knippe av de aller verste parene på TV. Vi elsker å hate dem og er selvfølgelig (som TV-seriejunkier er) avhengig av de mange intrigene det fører med seg.

Fiktive og ekte par i populære serier har vært elsket og hatet siden TVs spede begynnelse. Vi har latt oss rive med i intrigene, fram og tilbakeforholdene, ledd når de har ledd, grått når de har grått og kost oss over brudd og utroskap. Men uten tvil er det mange i dette universet vi har på ulike hatlister, se våre utvalgte i bildeserien nederst i saken.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sykehusparene
Grey´s Anatomy må nevnes med snart episode seks der kapittelet Meredith pluss Derek McDreamy fortsatt er uavklart. Og selv om det er de som på mange måter er hele serien, så finnes det vel knapt et mer irriterende par? Kjemien deres er nær sagt borte i de nyere sesongen - vi trenger mer gnist fra den kanten igjen for at forholdet skal ramle på irritasjonsskalaen.

I forrige sesong var det George og Izzie som tok opp mye av skjermtiden, deres merkelige og lite sexy forhold ble for mye. Da de endelig fikk hverandre etter å ha såret både den ene og den andre funket jo heller ikke det...

Les også: Hvem er mest sexy på TV?

De unge
Gossip Girl er den serien som har bydd på mest intriger det siste året. Vi likte det da den vanlige gutten i gata, Dan Humpfrey, fikk sin Upper East Side-prinsesse i Serena van der Woodsen. Det gikk mildt sagt opp og ned, og intrigene tok helt av til slutt - men med en bedrevitende og overmoralsk 16-åring og en festglad jente må det jo krasje på et eller annet tidspunkt.

Det var også greit da forholdet tok slutt, men trenger de nå å kjempe seg tilbake til vennskap?!

Realitypar
Det er få par på skjermen som er så irriterende som Heidi Montag og Spencer Pratt i MTVs realityserie «The Hills». Han er manipulerende, ondskapsfull og en løgner som lurer en svært naiv og godtroende Heidi trill rundt med sin sjarm (!?). Uansett, dette er et skummelt forhold å følge med på... Nå er til og med paret gift, ingen av dem har venner og forholdet til familien på begge sider er heller dårlig. Bra jobbet, Spencer. Dere fortjener hverandre! MTV-forbannelsen hviler nok over dem også...

Les også:Disse parene elsker vi

1629