Gå til sidens hovedinnhold

Denne uken er det slutt

Seks serier tar sommerferie denne uken. Sjekk hvilke her

(SIDE2): Det er uken for serieslutt, hele fire serier har denne uken sesongavslutning på TV 2 og to serier takker for seg for denne gang på TVNorge.

Siste gang
Siste episode av den populære danske politiserien «Anna Pihl» går mandag kveld på TV 2.

30 episoder er spilt inn av serien som har Charlotte Munck i hovedrollen. Til VG forteller skuespilleren at hun er lei og har spilt Anna for siste gang. Dermed blir altså den aller siste episoden av serien som nå sendes. På det meste har serien hatt over 700.000 seere.

I den siste episoden ser vi at statsadvokaten vurderer å reise tiltale mot Anna Pihl, som i så fall risikerer ti års fengsel for drapet på den småkriminelle Bjørn.

Anna er suspendert fra jobben, men dette hindrer ikke henne og Martin i å fortsette etterforskningen av saken på egen hånd.

Dobbel Lost
Det blir en siste dobbeltepisode av «Lost» denne uken og de overlevende etter flight 815 som forsøker å komme seg bort fra øya. Konfliktene mellom de overlevende og mannskapet om bord på lasteskipet fortsetter og det loves en sterk sesongavslutning for gjengen på øya. Sesong fires avsluttende episoder blir kalt «There's No Place Like Home».

Vi får en smak av fremtiden for de etterlatte, som jo har vært gjennomgående i hele sesong fire, og amerikanske journalister har gitt seriens siste episoder god kritikk. En av hovedpersonene dukker opp i en kiste...

Det loves at spørsmål endelig skal bli besvart. Alle blir det riktignok ikke det, i og med at iallfall en sesong til er på trappene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Krim
Tirsdag kveld er det slutt for «CSI», siste episode av sesong åtte vises på TVNorge. Men det er ikke over for godt - de populære åstedsgranskerne signerte nylig på nye kontrakter som sikrer enda en sesong, også til norske seere.

Terror på basen
«Koneklubben» på TV 2 viser siste episode onsdag kveld og det med en dobbeltepisode. Sesongavslutningen blir dramatisk med både terror på basen, slåsskamp og et oppgjør om skilsmisse, utroskap og ekteskap.

Ernæringsserien «Lyst og Last» med programleder Ingunn Kyrkjebø tar også sommerferie denne uken og programmet tar for seg kosthold som gjør at man kan leve lenger. En tur til Okinawa i Japan står også på menyen.

Farvel til fruene
En siste dobbelt episode av «Frustrerte Fruer» vises denne uken og det er ikke lite dramatikk som venter damene i Wisteria Lane. En overraskende slutt kan også tilhengerne av serien glede seg til.

Les også: Fruene hopper frem å frem i tid

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken