Gå til sidens hovedinnhold

TV3 endrer navn

- Vi har rett og slett vokst ut av skoene våre.

TV3 samler nå alle sine merkenavn under en felles paraply, og endrer sitt navn til MTG TV.

- Vårt gamle selskapsnavn viser tydelig hvor vi kommer fra, men nå har vi rett og slett vokst ut av skoene våre. Siden 1987 har vi hatt en rekke kanaler i porteføljen, som TV3, ZTV, Viasat 4, og i 2013 lanserte vi TV6. Det siste året har også vår play-satsning og andre digitale tjenester slått igjennom for alvor, og fra i år tok vi over reklamesalget på MTV. Vi ser derfor behovet for et nytt selskapsnavn som omfatter alle våre nye kanaler og satsnings¬¬områder, også for fremtiden, sier Jesper Grønholdt, konstituert CEO i MTG TV, i en pressemelding.

- I løpet av vår historie har vi lansert en rekke banebrytende og nytenkende programformater. Vi både startet og videreutviklet reality-bølgen, med blant annet Fangene på fortet, Robinsonekspedisjonen og Paradise Hotel. Vi utviklet den nye «helpertainment»-sjangeren gjennom blant annet suksessen Luksusfellen, som nå går inn i sin tiende sesong. Vi avdekket et behov i livsstilsmarkedet, som vi dekket med den nye kanalen TV6. På toppen av kransekaken lanserte vi i fjor Hele Norge baker, som for alvor skapte bakefeber i Norge. Vi gir oss ikke med dette, og har flere nyvinninger på lur, sier Åse Bendiksen, programdirektør i MTG TV.

I praksis vil ikke seerne oppleve noen endring, med unntak av stadig flere nye og kjente favoritter på stadig flere skjermer.

MTG TVs merkevarer dyrkes videre som før, og kanalen TV3 er fremdeles flaggskipet i kanalporteføljen.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken