Gå til sidens hovedinnhold

TV3 satser på Bill. Mrk. Bryllup

TVNorge har gitt oss Ungkaren, og TV 2 skal sende skilsmisse-TV. Nå kommer TV3 med det siste innen kjærlighetssjangeren, nemlig bryllups-TV.

"Er du en uimotståelig sjarmerende ung dame mellom 25 og 35 år men du har ennå ikke funnet drømmemannen? Da kan DU være den heldige til å få hele livet ditt forandret og drømmene dine oppfylt."

Slik promotterer TV3 den nye bryllupsserien som skal i gang 8. mars neste år. TV-bryllupet, som skal produsereres av Strix Television, skal foranlediges av at produksjonsselskapet sammen med såkalte relasjonsspesialister og datingeksperter skal hjelpe en ung kvinne til å finne mannen i hennes liv.

- Vi begynner der Ungkaren sluttet. En ting er datingen og det romantiske i starten av et forhold, men vi er vel endel annerledes her i Norden ved at unge folk flytter sammen ganske kjapt. Vi vil gjerne gå litt dypere i forholdet, sier Rita Paulsen som er Strix-produsent for serien som vil gå i 12 programmer på TV3.

Hun har tidligere vært ansvarlig for "Tempation Island" som gikk på TVNorge.

Å kartlegge intimitet og relasjoner fra alle mulige vinkler synes å være en trend hos alle de kommersielle TV-kanalene i Norge for tiden.

TVNorge har hatt "Ungkaren" hvor en nordmann (og en svenske) kunne velge og vrake i en rekke vakre kvinner. Den samme kanalen sendte også Temptation Island som skulle sette eksisterende kjæresteforhold på prøve.

TV 2 er, med hjelp fra Rubicon, i gang med å lage TV hvor parforholdene er anstrengte. Disse parene skal forsøke å redde forholdene i all offentlighet på et utvalgt sted i Oslofjorden.

Og nå er også TV3 i gang med å lage TV av kjæresteforhold. Rubicon prøver i disse dager å få tak i kandidater til serien "Singel 24-7", den nye reality-serien hvor Big Brother-produsent Lasse Hallberg samler seks single kvinner og menn i seks leiligheter for å prøve å matche dem. Serien betegnes av Hallberg som "samboerskap på prøve" og skal gå hver eneste dag i to måneder i strekk.

Strix søker også etter kvinner i den rette alderen til bryllupsserien. Rita Paulsen mener den nye serien ikke er en direkte konkurrent til realitykonseptene slik vi kjenner dem.

Det nye programmet skal gå én gang i uken, og hun forteller at i motsetning til de fleste andre seriene i virkelighetssjangeren, kommer produsentene ikke til å lage trøbbel for deltagerne.

- Dette er en dokumentarbasert serie hvor vi søker etter kvinner fra hele landet. Vi vil lage dette så realistisk som mulig og være på lag med henne hele veien. Det er veldig opp til den kvinnelige deltageren hva slags menn som blir valgt ut, sier hun og vil ikke røpe hvordan ekspertgruppen skal jobbe for å finne drømmemannen.

- Nei, jeg kan si så mye at de skal jobbe i forveien og vil legge alt til rette for henne. Men hvordan de skal jobbe får du ikke vite. Vi må spare noe til senere, sier Paulsen til Propaganda og opplyser også at de skal leie inn en amerikansk bryllupsplanlegger for anledningen. I tillegg må en kirke selvsagt leies på forhånd. Serien skal spilles inn i Oslo-området.

Strix og TV3 er nemlig overbevist om at de skal få til et giftemål på TV. De skal oppfylle jentedrømmen om å finne en ridder i skinnende rustning.

- Denne serien vil rette seg mot seersegmentene som ser på serien "Sex og singelliv", spår Ida C. Linchausen, informasjonskonsulent i TV3.

Hun medgir at det mest sannsynlig er kvinner i samme alder som deltageren som vil se på en serie med tittel "Bill. Mrk. Bryllup".

Konseptet er utviklet av Strix i Sverige og kommer til å bli kjørt først i Norge, muligens også i Østerrike etter hvert.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken