Gå til sidens hovedinnhold

Tvang Lohan på klinikk

Lindsay Lohan ble tvunget til å legge seg inn til avrusning etter at hun forårsaket en rekke kostbare forsinkelser på sin siste film.

(SIDE2:) Den partyglade unge skuespilleren opplevde i fjor at produksjonsselskapet Morgan Creeks sjef James G. Robinson gikk offentlig ut med et skarpt brev der han truet Lohan med oppsigelse om hun ikke sluttet med festingen sin.

Lohan unnlot å møte forberedt på jobb, om hun møtte tidsnok i det hele tatt.

- Du og dine representanter har igjen og igjen forklart at du er for sen til filmsettet på grunn av sykdom. Nylig fikk vi høre at det var heteslag, men vi er fullstendig klar over at du fester hele natten og det er den virkelige grunnen til den såkalte utmattelsen, raste Robinson i det som må kunne kalles en oppsiktsvekkende offentlig refs.

Nå viser det seg at rusklinikk-oppholdet til Lohan direkte er forårsaket av en liknende sak. Ifølge World Entertainment News skal Lohan ha forårsaket så mange dyre overskridelser på grunn av festingen sin på filmen «I Know Who Killed Me».

Før jul, da Lohan tok blindtarmen, måtte filmfolkene stanse produksjonen.

- Hun måtte rett og slett ta seg sammen, ellers hadde hun vært ferdig i bransjen, sier en kilde til US Weekly. Lohan har fått klarsignal fra legen at hun kan gjenoppta jobbingen denne uken, men hun skal fremdeles være bo på rusklinikken Wonderland Center i Los Angeles.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå