SBS og ProsiebenSat1, som står bak TVNorge og FEM, kommer nå også med den nye TV-kanalen MAX. Administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme, skriver i en pressemelding at den nye kanalen sannsynligvis blir Norges tøffeste tv-kanal.

MAX henvender seg nemlig hovedsaklig til et mannlig publikum, men erfaringsmessig vil mange kvinner slå følge. TVNorge har hatt stor suksess med FEM, og nå er det klart for broren i TVNorge-familien, med action, spenning, motor og humor.

- Vi gleder oss til å tilby noen av verdens beste serier og programmer. MAX skal sende den prisvinnende serien Breaking Bad, samt den brutale og spektakulære romerrike-skildringen Spartacus - Blood and Sand. Denne uka fikk vi også bekreftet USAs råeste talkshow-vert Conan O’Brien, som kommer med helt nytt show. I tillegg har vi sikret oss serien som i tre år på rad er kåret til USAs beste, nemlig Mad Men, skriver Strømme.

I tillegg til tv-serier og filmer blir det også maskulint drama fra virkeligheten med serier som Outlaw Bikersog DEA, og mange sesonger av verdens beste bilprogram, Top Gear.

- Vi ser at menns tv-konsum øker mest og vil derfor møte den etterspørselen med mer maskulin underholdning. Ser vi bort fra sport, er det ikke mange tilbud rettet mot menn. Men nå kommer MAX, sannsynligvis Norges tøffeste tv-kanal, opplyser Strømme.