Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

Får de sparken fra Twilight?

To av skuespillerne er angivelig kranglefanter.

Sammenliknet med «Twilight» var det nesten dobbelt så mange som så «New Moon» på kino. (De spilte inn henholdsvis 2,4 milliarder kroner og 4,3 milliarder kroner.)

Derfor var det på sin plass at stjernene Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner fikk tre ganger så mye for å spille i oppfølgeren som i originalen, mener 730.no . (Trioen fikk angivelig 12 millioner kroner hver for «Twilight» og 36 millioner for «New Moon».)

Se også: Den nye, nifse traileren for «Eclipse»

30. juni har «The Twilight Saga: Eclipse» premiere, og i september starter innspillingen av den fjerde og femte filmen, med november 2011 og sommeren 2012 som planlagte premiereperioder. Men i kulissene krangles det om lønn, skal vi tro det vanligvis troverdige, juridiske nettstedet THR, Esq.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

De forteller at Edward, Bella, og Jacob er i boks, men at Ashley Greene, som spiller den synske vampyren Alice Cullen, og Kellan Lutz, hennes «hunky» bror Emmett Cullen, ikke er fornøyd med tilbudet fra filmselskapet Summit. Dette til tross for at summen skal være minst 10 ganger så høy som lønnen for «Twilight».

Se på 730.no: Ashley Greene på stranden, Taylor pumper jern

Nettstedet minner om at Ashley og Kellan bør være forsiktige; Skuespilleren Rachelle Lefevre, alias Victoria i de to første delene, er i «Eclipse» erstattet av Bryce Dallas Howard (Kate Connor i «Terminator: Salvation»).

HTML EMBED

Mange vil bli skuffet hvis Alice og Emmet Cullen skal spilles av nye skuespillere.

«The Twilight Saga: Breaking Dawn», som etter planen splittes opp i to filmer, regisseres av Bill Condon, som har Oscar-vinneren «Gods and Monsters» på CV-en (samt den ikke like kritikerroste «Candyman 2: Farewell to the Flesh»).

Robert Pattinson: - Vagina? Æsj!

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken