(SIDE2): - Kunne ikke vært mer fornøyd med Twister Dance-videoen. Den kommer til å bli så heit, tvitrer Britney Spears (30).

Hun sikter til samarbeidet med Reinert K. Olsen aka Ray Kay (33), og har også lagt ut flere bilder fra innspillingen, som fant sted onsdag i Los Angeles.

- Jeg tror jeg koste meg med dansetreninga litt for mye i går! Denne hadde definitivt en morsom tvist ved seg, skrev hun kryptisk tidligere på dagen.

Ray Kay og Britney har samarbeidet sammen tidligere, og onsdag dirigerte han henne altså igjen. Denne gang var det Britneys opptreden i en reklamefilm for Twister - en danseversjon av spillet Twister.

Også han benytter Twitter - for å skryte av popprinsessen:

- Whoa! Britney Spears har stålkontroll på settet i dag.

33-åringen har tidligere regissert musikkvideoen til Spears låt «Till the World Ends», og forteller til avisen at han for ikke lang tid tilbake ble spurt om å gjøre en ny video, men at det da krasjet med andre jobber han hadde. Denne gang ble det altså noe av.

- Det er vanligvis stor konkurranse om slike jobber, men Britneys team insisterte på å jobbe med meg fra første stund, så dette har for så vidt vært smooth sailing. De vet at jeg skjønner hva som er viktig for dem, og jeg jobber hardt for å gi dem et supert resultat, sier Olsen til VG.

Haugesunds-mannen har også regissert musikkvideoer for verdensstjerner som Lady Gaga, Beyoncé og Justin Bieber.

Britney slapp sitt sjuende album, «Femme Fatale», i fjor høst. Siden har hun vært på en verdensomspennende turné, som har høstet ymse kritikker, og flere steder har slitt med å selge billetter.

Privat går det også glatt om dagen. Problemene hun hadde for noen år siden ser også ut til å være noe hun har lagt bak seg. Hun fylte 30 år to uker før hun forlovet seg med sin tidligere manager, Jason Trawick (40), i desember. og hun har også kommet i langt bedre form enn på mange år.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!