Gå til sidens hovedinnhold

Årets mest skandaløse nakenbilder

Da jeg gikk på videregående skole var det et kjærestepar som filmet seg selv med mobiltelefonen sine etter de hadde bedrevet en omgang «lakengymnastikk».

Det var nakne kropper og litt hverdagsprat, generelt lite action, men det tok allikevel ikke mange dager før hele skolen, naboskolene og generelt alle i alderen seksten pluss hadde sett klippet.

Alle elevene ble kalt inn til et kurs i «mobilvett».

Jeg husker særdeles lite av hva som ble sagt i løpet av den korte timen mannen med mobiltelefonen fortalte oss om god bruk av moderne teknologi, men jeg husker moralen:

Ikke ta nakenbilder av deg selv.

Dette ser det dessverre ut som en hel bråte kjendiser ikke har fått med seg og nettstedet Gizmodo.com har listet opp 2012s verste «sexting»-skandaler.

Dette er det 21. århundret. Om du tar et nakenbilde av deg selv, er sjansen meget stor for at det en dag havner på internett.

Nicole «Snooki» Polizzi

Reality-kjendisen Nicole Polizzi, bedre kjent under kallenavnet Snooki, er for noen av dere kjent fra TV-serien «Jersey Shore». Kvalitets-TV til de tusen som får «Paradise Hotel» til å se ut som en søndagsskole, er det kanskje ikke så sjokkerende at et par nakenbilder av programmets dronning, Snooki, begynte å sirkulere på nett.

Om bildene var ment for ektemannen Jionni vites ikke, men de fant uansett veien rask til internett.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Christina Hendricks

Kåret til verdens mest sexy kvinne av blant annet magasinet «Esquire», er «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks den på listen med høyest stjernestatus.

I 2012 ble telefonen hennes hacket og ikke lenge etterpå dukket det opp en rekke utfordrende bilder på nettet av den formfulle skuespilleren.

Det sirkulerer også et toppløsbilde på nettet av det som ble hevdet å være Hendricks (man ser kun brystpartiet på bildet), men i etterkant har det blitt bekreftet at dette kun var et bilde hackerne la ved i bunken av de andre (NSFW) bildene.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Olivia Munn

Kanskje ikke alle i Norge som har helt kontroll på hvem frøken Munn er, men vi kan raskt fortelle deg at hun både har arbeidet som korrespondent i John Stewarts «The Daily Show», spilt i «Magic Mike» og har en rolle som økonomijournalist i Aaron Sorkins geniale «The Newsroom».

Hun er også sammen med Joel Kinnaman, han svensken som spiller hovedrollen i «Snabba Cash» og blir snart å se som Robocop.

Uansett, bildene er kanskje ikke så avslørende, men teksten som medfølger bildene er mildt sagt grov.

Laget med appen Skitch som lar brukeren legge på tekst til bilder inviterer til en noe ekstrem hyrdestund. Bildet skal visstnok ha blitt sendt til Munns daværende kjæresten, skuespilleren Chris Pine.

Munn har aldri benektet at bildet er hennes, og reagerte heller med denne tweeten da bildet først begynte å sirkulere på nett.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Heather Morris

Om du er fan av TV-serien «Glee» kommer du mest sannsynlig ikke til å lese denne artikkelen, og for alle oss andre trenger man et Google-søk for å finne ut hvem Heather Morris er.

«Glee»-skuespilleren har som mange andre kjendiser blitt utsatt for telefonhacking, og før Morris visste ordet av det sirkulerte det en rekke avslørende bilder av henne på nettet.

Dette er to av de mer uskyldige bildene.

Saken ble ikke lettere da det viste seg at hackerne brukte GPS for å bevise at Morris hadde tatt (NSFW) nakenbilder av seg selv inne på Paramount studioet sitt området. Skandale!

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Hunter Moore

Dette er en fyr som kanskje ikke er så kjent i Norge, men i USA har han blitt kjent som «den mest forhatte mannen på nettet».

For noen år siden startet Hunter Moore opp nettstedet IsAnyoneUp.com.

På nettstedet kunne hvem som helst laste opp private nakenbilder av ekskjærester (eller generelt folk man ikke liker).

Kanskje den «perfekte» hevnen for noen etter et bittert brudd.

Det tok ikke selvfølgelig ikke lange tiden før Moore var en hatet mann på nettet.

Søksmålene fra personer over hele verden rant inn og nettstedet ble derfor stengt tidligere i år. Moore derimot virker lite påvirket av all den negative omtalen (over 250 000 mennesker var innom daglig) og har lovet å komme tilbake med en ny og forbedret side.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

David Petraeus (og Paula Broadwell)

E-postene mellom den gifte generalen og CIA-toppen David Petraeus og elskerinnen Paula Broadwell er kanskje ikke de mest sexy og spennende på denne listen, men de er uten tvil de som fikk størst konsekvens.

Utroskapen ble avslørt da Broadwell begynte å sende truende e-poster til en kvinnelig venn av general Petraeus. Broadwell trodde nemlig at generalen hadde noe på gang med denne andre kvinnen, og sendte e-poster i retning av «hold deg unna min mann» og «jeg vet hva du gjorde».

Det hun ikke visste var at den andre kvinnen var Jill Kelley, kun en familievenn av generalen. Hun oppfattet e-postene som så truende at hun kontaktet politiet, som igjen satte FBI på sporet av truslene.

De tok seg inn på e-postkontoen til Broadwell og fant raskt flere e-poster som beviste at det eksisterte et kjærlighetsforhold mellom Petreaus og Broadwell.

Undersøkelser av elskerinnens PC avdekket også at hun var i besittelse av store mengder gradert materiale.

Petreaus fikk som følger sparken og blir nå etterforsket av CIA.

Som Gizmodo skriver: «General Petraeus gikk fra å være et krigsgeni til, vel, ingenting alt på grunn av noen sexy e-poster».

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken