Gå til sidens hovedinnhold

Tynning Bergestuen til Amnesty

Svein Tore Tynning Bergestuen har fått jobb i Amnesty International. – Når jeg ikke har et program er det liten vits i at jeg skal gå og slenge i gangene i TVNorge, sier han.

Svein Tore Tynning Bergestuen og Arne Sandvik sluttet i TVNorge i går, De to jobbet med debattprogrammet Sytten Tretti på P4 da de i fjor ble hentet til TVNorge for å lage aktualitets- og debattprogrammet «19.30». Programmet kom på lufta i vinter, men floppet totalt på seerstatistikken.

Fra august skal Tynning Bergestuen jobbe i informasjonsavdelingen til Amnesty International i ett halvt år fremover. Han ser frem til å gjøre noe annet enn det han har gjort de siste årene.

– Det er blitt mye seertall og lyttertall de siste årene. Jeg ser frem til å gjøre noe meningsfullt i en organisasjon jeg har den dypeste respekt for, sier Tynning Bergestuen til Kampanje.

Programmet 19.30 hadde premiere i midten av februar, men ble tatt av programskjemaet i slutten av april, 14 dager før sesongslutt. 19.30 greide aldri å samle de helt store seermassene og var på det verste langt nede i litt over 20 000 seere.

– Jeg synes fortsatt det er synd at 19.30 ikke greide å samle flere seere. Programmet var godt, men når det ikke samlet seere betyr det at vi som kommersiell tv-kanal ikke kan fortsette å sende, sier informasjonssjef Jens-Petter Gjelseth i TVNorge til Kampanje.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien