Gå til sidens hovedinnhold

Ukens beste låter

Denne uken er det en virkelig godbit som lurer.

Hver mandag vil Side3 gi deg ukens låter. En låt vil være det vi mener er den beste nye låten som er tilgjengelig, en låt vil være en retrolåt som på en eller annen måte er aktuell mens den tredje låten vil være hentet fra hitlister de siste fem tiårene (det vil si fra og med 60-tallet).

Les forrige uke: Ace Frehley og mer

Ukens nye låt: Miranda Lambert - Better in the Long Run

Triste cowboydamer skal du ikke le av og denne balladen er av det strålende slaget. Den 27 år gamle artisten fra Longview i Texas synger her sammen med Blake Shelton.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("f6c06478-392d-4342-8fca-3ea2489d8e3c", true);} catch (err) {}

Ukens retro: U2 - Fortunate Son

Den helt sinnsyke versjonen av Achtung Baby som U2 har gitt ut nå inneholder ekstremt mange nye spor. Ett av dem er en radbrekking av Creedence Clearwater Revivals Fortunate Son. Vi har valgt den, og alle de andre nygamle låtene på deres superutgave av Achtung Baby. Du kan høre alle låtene under:

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("baf136f3-c757-41a2-9e47-4add9633c5af", true);} catch (err) {}

Ukens hit fra de siste fem tiår: Buffy Saint-Marie - Soldier Blue

Nykommer på hitlisten for 40 år siden var denne låta om amerikanske blåjakker hentet fra filmen med samme navn. Fire tiår senere er den like god. Buffy Sainte-Marie er Cree-indianer, og ble født i Piapot Cree-reservatet i Qu'Appelle-dalen i den kanadiske provinsen Saskatchewan. Vi startet med cowboy, og sluttet med indianer...

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("239dd169-9be9-4e61-8de2-e9bbdd3ee85f", true);} catch (err) {}

Kommentarer til denne saken