(SIDE2): U2, Jay-Z og produsent Swizz Beatz har spilt inn en sang sammen for å samle inn penger til ofrene etter jordskjelvkatastrofen på Haiti, melder BBC.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er gitarist The Edge som forteller om prosjektet I et intervju med den irske radiostasjonen 2FM.

- Bono fikk en telefon fra produsent Swizz. Han og Jay-Z ville gjøre noe for Haiti, skal The Edge ha sagt i intervjuet. Så Bono kom frem til utrykket via telefon, og forrige kvelden var vi her. Vi skrev en sang, ferdigstilte den og spilte den inn og sendte den tilbake til dem, sa han til 2FM.

Fredag er The Edge, Bono og Jay-Z sammen i London for å spille på kjendisdugnaden «Hope For Haiti».

Denne ledes og organiseres av George Clooney og andre artister som skal opptre i London er Rihanna og Coldplay.

I Los Angeles spiller navn som Kid Rock, Sheryl Crow og Keith Urban, mens Haiti-fødte Wyclef Jean spiller sammen med Sting, Mary J Blige, Shakira Bruce Springsteen i New York.

Pengene som kommer inn via disse konsertene skal gå til Oxfam America, Røde Kors, Unicef, Partners in Health og Yele Haiti Foundation.

Siste nytt om «Hope For Haiti» finner du på MTVs nettsider

Norges bidrag
Her hjemme er også en rekke av våre største artister og kjendiser i sving for å støtte Haiti. Kurt Nilsen, Lars Lillo-Stenberg, Ingrid Olava, Espen Eckbo, Harald Eia og Bård Tufte Johansen er blant en rekke store norske kjendiser som stiller opp.

Musikerne entrer scenen og holder konserten «Dugnad for Haiti» søndag 24. januar.

Les mer om det her: Nå skal de rocke og le for Haiti