Gå til sidens hovedinnhold

- Uflaks med menn

Ingeborg jakter på kjærligheten på tv. En av frierne var gift, og odelsjenta sier hun har uflaks med menn. Bli med henne hjem.

(Biri / SIDE2): Hver torsdag kan du følge Ingeborg Semb som leter etter kjærligheten i TV 2-programmet «Bonderomantikk». Forrige uke flyttet fire staute karer inn hos den single 34-åringen på Biri i Oppland.

«Jeg er verken bitch eller budeie»

- Det er jo et luksusproblem å plutselig ha fire mannfolk som vil ha meg, sier en lattermild Ingeborg da hun møter side2.no hjemme på gårdstunet.

Allerede i kveld ryker en av frierne ut av det gode selskap. Tidligere i uken ble det kjent at Sigurd Inge Langnes (31) trekker seg fra programmet.

Årsaken er ifølge ukebladet Se og Hør at Langnes ikke var formelt skilt fra eks-kona da programmet ble spilt inn.

Ettersom han forlater gården på Biri av egen vilje, slipper Ingeborg å ta den tøffe avgjørelsen med å sende noen hjem i dagens program.

- Herlig å bli vartet opp
Den søte og sjarmerende gårdbrukeren og bedriftseieren syns slett ikke det har vært vanskelig å ha fire karer boende på bruket samtidig.

- Å nei, på ingen måte. Mannfolk er jo ganske ukompliserte skapninger. He-he! Det er liksom ikke så mye styr med menn. Ingen intriger eller drittslenging. Dessuten er det jo behagelig å bli vartet opp på alle kanter - og de har imponert stort på kjøkkenet, sier Biri-gårdbrukeren.

  • Se bildespesial av frierne nederst i artikkelen

- Uflaks med menn
Ingeborg produserer tradisjonell stråtapet hjemme på odelsgården. Tapeten lages av egendyrket strå, og har blitt svært populært.

- Det er viktig med nytekning i norsk landbruk. Derfor ser jeg ikke på meg selv som noen typisk budeie heller. Snarere en bedriftsleder. Det er sjelden jeg jobber på jordet og graver i møkka.

- Mange lurer sikkert på hvorfor ei flott jente som deg velger å etterlyse en mann på tv?

- Tja... For å si det sånn, så har jeg hatt litt uflaks med med menn opp gjennom åra. Det er vel hovedgrunnen til at jeg fortsatt er singel. Men det er vel en mening med alt, sier hun lurt.

- Menn må kunne rettskrivning
Hun medgir at hun stilte høye krav når hun gikk gjennom bunken av søkere til programmet. Vel 100 frierbrev kom inn.

- Det var jo et vidt spekter, mye forskjellig og mye rart. Alt fra tre linjer uten bilde til fire tettskrevne sider og vedlagt fotoalbum, forteller hun.

- De som skrev at de alltid har drømt om å bo på gård, gikk rett i søppelbøtta. Jeg vil ikke ha en mann som drømmer om en gård - men en mann som drømmer om meg. De uten bilde ble også silt ut - sammen med de som ikke kunne norsk rettskrivning. Det er vel ikke for mye forlangt at en mann i 30-åra bør kunne skrive korrekt norsk? He-he, nå høres jeg ut som en «bitch»! Men det er jeg altså ikke, ler Ingeborg.

«Mannfolk er jo ganske ukompliserte skapninger»

Hemmelighetsfull
- Men hva er det du søker etter, egentlig?

- Kjærlighet, enkelt og greit. Jeg er ikke på utkikk etter arbeidskraft eller en gårdsgutt. Trenger jeg hjelp på bruket, så ansetter jeg heller noen...

- Drømmemannen, hvordan er han?

- Han må kjenne seg selv på godt og vondt, og ha en indre trygghet. Han må så klart være selvstendig, ha en jobb han trives med og han må kunne tenke seg å bo her på Biri. Dessuten må han tilføre livet mitt noe ekstra. Og utseende teller jo litt, da.

- Du smiler... Betyr det at du har funnet «Mannen» med stor «M»?

- Ingen kommentar! ler Ingeborg.

Jakten på Kjærligheten kan du se på TV 2 torsdager kl. 20.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken