Gå til sidens hovedinnhold

Ufrivillig bad for Mary

En fotograf sto på stranden og ventet på at Danmarks kronprinsesse Mary skulle komme opp av vannet i bikini. Dermed turte hun ikke gå på land.

(SIDE2): Det var ved en strand i Blokhus en fotograf hadde siktet seg inn på Mary, skriver Ekstra Bladet.

Hun var på familieferie i et sommerhus sammen med kronprins Frederik, da møtet med fotografen skjedde.

Den mannlige fotografen skal ha siktet seg inn på henne med en telelinse, og hun ønsket ikke å figurere som ufrivillig bikinipike for et dansk ukeblad. Derfor holdt hun seg skjult i bølgene, skriver den danske avisen.

Først da en venninne hadde hentet et badekåpe kom Mary opp av vannet. Kronprins Frederik kontaktet etterpå hoffet og informerte dem om at hans hustru følte seg krenket av en lyshåret mannlig fotograf i 30-årene.

Hoffet sporet da opp mannen som jobbet for ukebladet Billed-Bladet. Ukebladet valgte å ikke trykke bildene etter at hoffet kontaktet dem.

Norsk ukeblad måtte beklage
Her hjemme trykket nylig Se og Hør bilder av det norske kronprinsparet sammen med flere andre gjester da Renate og Espen Høiby feiret bryllup på Hidra. Høiby reagerte på bildene som han mente var en invasjon av hans privatliv.

Ukebladet måtte legge seg flate og beklage «spionbildene» i tillegg til å betale en oppreising for å ha trykket bildene.

Les alt om saken her

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg