Gå til sidens hovedinnhold

- Drepte sin egen mor

Ugly Betty-skuespilleren pågrepet med 90 cm langt samuraisverd.

(SIDE2): Da Brooklynpolitiet kom fram til Yannick Breas (55) leilighet like før klokken halv tre natt til onsdag, etter melding om husbråk, ble de møtt av hennes svært aggressive og oppspilte skuespillersønn Michael (31).

Inne i den svært blodige leiligheten fant politiet moren Yannick. Ifølge rapporter skal hun ha fått hodet skåret av, og hun ble erklært død på stedet. Et 90 cm samuraisverd ble funnet i nærheten, skriver AP.

Siterte Bibelen
Michael Brea har spilt i TV-serien Ugly Betty, samt i filmen «Step up 3D». Hva som har skjedd inne i leiligheten er ennå ikke klart, men i tillegg til samuraisverdet, skal også en bibel være funnet på stedet.

En nabo har ifølge nettstedet sagt han hørte Michael Brea jage sin mor rundt i huset, mens han siterte Bibelen, før hun ble funnet død.

- Jeg hørte ham jage henne rundt, før det kom et høyt skrik. Da fikk jeg faren min til å ringe 911, sier en nabo til TMZ.com.

Psykiatrisk vurdering
Michael Brea ble pågrepet av politiet tirsdag kveld, men det er ennå ikke tatt ut noen formell siktelse i saken. Han er nå til psykiatrisk vurdering. Årsaken til krangelen og det angivelig påfølgende drapet er ikke kjent.

Brea skal aldri tidligere ha blitt arrestert, og det er ikke rapportert andre tilfeller av bråk i familien.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken