Gå til sidens hovedinnhold

Knallhelg på kinoene

Tom Hanks som Playboy og agent og Ben Afflecks debutfilm topper foran et stjernelag i norske «Lunsj».

(SIDE2:) Det er flere overraskelser blant ukas premierefilmer. En av dem er at Tom Hanks og Julia Roberts er tilbake i toppform i «Charlie Wilson's War», den sanne historien om kongressmannen og skjørtejegeren Charlie Wilson som på 80-tallet styrte USAs største hemmelige operasjon i Afghanistan nærmest egenhendig.

Det tilhører historien at han i ettertid har sagt at om han visste det han vet nå, hadde han aldri gjort det.

Les anmeldelsen: Å, for en krig

SE VIDEO AV CHARLIE WILSON'S WAR

210484

Ben Affleck er årets store overraskelse - på regifronten. Affleck har både regissert og skrevet «Gone Baby Gone», et thrilleraktig drama om hva som skjer i et nabolag og menneskene der når en fireåring sporløst forsvinner fra et minutt til en annen. Tankefullt, velspilt, velskrevet og bra gjort av både Affleck og hans team.

Les anmeldelsen:Mesterlig fra Affleck

SE VIDEO AV GONE BABY GONE

190514

Debutanten Eva Sørhaug har fått mye oppmerksomhet med sin «Lønsj», ikke minst fordi det er så mange store norske skuespillernavn med. Hvordan de mange ulike historiene i «Lønsj» henger sammen kan du lese i anmeldelsen.

Les anmeldelsen:Luftige småhistorier

SE VIDEO AV LØNSJ

208458

LES ALLE FILMANMELDELSENE HER

For de minste og de ihuga Asterix-fansen blant den eldre garde, har franskmennene produsert nok en Asterix og Obelix-film, denne gang over historien om De olympiske leker. Det blir ikke helt det samme som i tegneserieform, konstaterer vår anmelder.

Les anmeldelsen: Humørløse franske helter

SE VIDEO AV ASTERIX OG OBELIX OG DE OLYMPISKE LEKER

210501

Helt til slutt kommer en komedie som minner oss på den tiden i vårt liv da alt var flaut. «Rocket Science» er historien om den litt nerdete karen som blir plukket opp av skolens heiteste dame.

Les anmeldelsen:Søt og pinlig nerd

SE VIDEO AV ROCKET SCIENCE

210551


For de som liker gode gammeldagse thrillere med snert, kan «Antatt skyldig» anbefales. Jake Gyllenhaal er den ferske CIA-agenten som får mer enn moralske kvaler når en egyptisk-amerikansk ingeniør tas til fange og tortureres på det groveste fordi man tror at han sitter på terrorplaner. I USA bor hans gravide kone (Reese Witherspoon) og vet ingenting om hvor ektemannen er. En historie om moral og hva som kan unnvikes av lover bare ordet terror anvendes.

Les anmeldelsenDerfor er Reese best

SE VIDEO AV RENDITION

210544

HER KAN DU LESE MER OM FILM PÅ SIDE2


Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping