Gå til sidens hovedinnhold

Ukebladredaktør blir PR-rådgiver

Ikke før har Norsk Ukeblad fått ny, går den gamle redaktøren, Ulf-Arvid Mejlænder, over til PR-bransjen.

Tidligere sjefredaktør i Norsk Ukeblad, Ulf-Arvid Mejlænder, begynner som senior kommunikasjonsrådgiver i JKL Woldsdal.

- Ukepressen blir en stadig viktigere kommunikasjonskanal for våre kunder. Ulf-Arvid Mejlænder vil betydelig styrke vår kompetanse på dette viktige området, uttaler administrerende direktør Morten Woldsdal i JKL Woldsdal.

Mejlænder har lang og bred kommunikasjonserfaring. Han har jobbet nær 10 år i Norsk Ukeblad som reportasjesjef, adm. redaktør og sjefredaktør, har bakgrunn som informasjonsdirektør i Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH), informasjonssjef i Gjensidige Forsikring samt journalist i Norges Handels og Sjøfartstidende/Dagens Næringsliv.

- I tillegg vil hans øvrige kommunikasjonsfaglige erfaring bli et meget nyttig supplement til JKL Woldsdals kompetansebase,

Mejlænder sier på sin side at han lenge har ønsket å benytte mer av bredden i sin samlede kommunikasjonserfaring.

- JKL Woldsdal har en sterk merkevare og er blant de ledende selskaper innen strategisk kommunikasjon i Norge, sier han og legger til at selskapet er vel posisjonert for fornyet vekst og har som ambisjon ytterligere styrke sin posisjon i det norske markedet.

- Jeg synes det er spennende å få være med på å realisere selskapets langsiktige strategi, som er å etablere JKL Group/ JKL Woldsdal som den ledende aktøren innen strategisk kommunikasjonsrådgivning både i Norge og Norden", sier Ulf-Arvid Mejlænder som begynner i JKL Woldsdal 1. januar 2004.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken