Gå til sidens hovedinnhold

Jakter skrekk og Michael Moore

En jakter på aliens, en jakter på spøkelser og to jakter på Michael Moore. Se sniktitt på ukas premierer.

(SIDE2:) Denne helgen er egentlig litt sånn «stille før stormen»-helgen på kino. Og det skyldes neste onsdags premiere, «Det gyldne kompasset» som er New Line Cinemas store nye fantasyfilm over den første boken i Philip Pullmanns univers om «Den mørke materien».

Men det er et par godbiter denne uken også.

«1408» sies å være en riktig skremmende affære når John Cusack som en forfatter med sans for paranormale fenomener tar inn på hotellrom 1408 der uhyggelige ting skal ha skjedd i fortiden. Skrekkthrilleren av svenske Mikael Håström bygger på en novelle av Stephen King.

SE VIDEO AV 1408

HTML EMBED

Milla Jovovich har tatt på seg actionantrekket igjen, nok en gang som Alice i «Resident Evil»-filmene. «Resident Evil - Extinction» er aller siste film i serien og lover dunder og brak for fans av dataspill-som-blir-til-filmer.

SE VIDEO AV RESIDENT EVIL

190593

To canadisk liberale filmskapere ville gjerne lage film om Michael Moore, som de beundret. Men det ville ikke Michael Moore. «På sporet av Michael Moore» er resultatet av det som skjedde da de begynte å intervjue hans venner og uvenner.

«WWW - What a Wonderful World» er tittelen på noe så sjelden som en svart komedie fra Casablanca. Politikvinnen Kenzas forelskelse i hit-mannen Kamel utgjør en av historiene i denne visuelt elegante fortellingen.

SE VIDEO AV WWW

198405

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis